Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Már be lehet, ha nem a NAV-val akarod csináltatni vagy a tervezetre vársz. Magadnak is le tudod már vagy könyvelő által.. és nem nem az jár vissza ami a 65.sorban van. Az egyetlen egyszer volt csak amikor választás volt 🤣🤣 Sok mindentől függ mennyi jár vissza.. Hány gyerek mennyi levont adó/járulék stb.. de ne a 65ös sort nézd az nem az...
Sziasztok a bevallást mikor lehet be adni még a családi adó kedvezményt. Meg az lenne a kérdésem hogy ami m 30 papírt kaptam azon a 65 b az amit vissza tudok igényelni
Már megtudtam csinálni köszi ☺️🤗
Próbáld meg itt megnézni: [link]
Ügyfélkapus bejelentkezés ez is mint az app ☺️
Sziasztok... Február 6dikan adtam fel elsőbbségivel annak 7diken már oda kellet érnie az adó papír
Sajnos nem enged be a NAV applikáció ba már mindent próbáltam..!
És így nemtudom megnézni hogy feldolgozzás allat van e !
7-diketol számoljak 30-napot ?
Köszi előre is 😊
Akkor viszont annyi hogy a 30 napot mától számold majd. Mivel önellenőrzés volt (javítva lett) így mától újra indul elvileg a 30 nap. A javított összegnél is ennek a napnak kell majd látszódni..
Hát most csináltam egy önellenörzést és így már stimmel az összeg be is küldtem. .Köszönöm a segítséget❤️
Az összeg stimmel ami vissza jár?? Vagy a harmadik gyerek után tudnátok még érvényesíteni? Maguktól nem fogják javítani ha csak két gyerekkel lett be adva akkor ők úgy veszik kettő után kéred vissza. Ha nem járna több vissza igazából nem lényeg benne van e a harmadik. Ha járna akkor érdemes csinálni egy önellenőrzést. De a NAV magától nem fog.
Sziasztok. Jan 30.al beadtam a bevallásom nemrég fel is került az adószámlámra az összeg aminek kértem a bevallásban a kiutalását ugye, ma feb. 12 levonták a TB met belőle (magam fizetem) ilyenkor ujra bekell adnom a kiutalási kérelmet vagy figyelembe veszik az adóbevallásomban szereplőt?
Köszönöm. Igazából az a baj hogy a 3 gyerkőcöt nem írtam bele. Mikor be küldtem akkor vettem észre.🥹
Elvileg ha látod a vissza járó összeget az adószámlán és azt amit vissza jár akkor jó lett a bevallás ☺️☺️
Sziasztok. Be adtam az adóbevallásom ,de szerintem nem lett jó . Át nézi a nav és csak utána kerül jóváírásra. ? Az összeg a mynav alkalmazásban már fent van. De nyugtassatok meg hogy ha el rontottam azt javítják ugye. ?
Köszönöm igen meg néztük. 😊
Egy összegben és február 7től számold a 30 napot.. mivel volt egy önellenőrzés így attól a naptól kell számolni ☺️
Sziasztok.Koràban már írtam hogy Január 23 -án ügyfélkapun keresztül könyvelővel beadtuk az adóbevalást mert mi egy összegben veszük igénybe a családi adokedvezmenyt 3 gyerekre .és mikor én rá egy hétre megnèztem az adóegyenlegünket túlfizetést jelzett jóval kevesebbet amit mi vissza kapnánk. Másnap utána jártam kiderült hogy nem lett érvényesítve a járulék azért kapunk csak ennyit .Kell csinálnunk egy őnellenőrzést aznap gyors megis csinálta a könyvelő és este már láttam is fent hogy fel is dolgoztàk. Csak most annyi lenne a kérdésem járt màr e valaki így hogy ilyenkor melyik Dátum lesz az érvényes a január 23 vagy a Február 7 mert hetedikèn derült ki mikor bementem nem jó a bevallás de már addigra a januári is felvolt dolgozva csak kevesebb összegben mindt amit vártunk ilyenkor kèt részbe kaphatjuk meg .Mert ma felnéztem és teljes összeg szerepel rajta február 7 i dátummal hogy feldolgozva .köszönöm szépen válaszokat
Ha van okos telefonod töltsd le a NAV mobil appot és ott adószámla lekérdezés (ügyfélkapu+ kell hozzá hogy be tudja lépni..
Vagy online a : [link]
Itt ha belépsz úgy szint ügyfélkapus rögtön az első oldalon már adja is az összeget ☺️☺️
Szeretnek segítséget kérni hogyan tudom megnezni hogy látszik a nav nal az ado összeg válaszokat előre is köszönöm
március 2 a harmadik nap. Az vasárnap úgy hétfő 3 ha számlára kérted :)
Hozzá adsz 30 napot és rögtön tudni fogod. Ha hétvégére jön ki akkor az utána következő hétfő. Ha posta az még plusz 2-3 nap
Tudom úgy számolva jön ki amit írtam. Azt a napot amikor be adta nem kell számolnia. Más naptól. Attól hogy a február csak 28 nap attól még ugyan úgy 30adik napra utalnak :)
A február csak 28 napos volt
Sziasztok.Január 31.en adtam be elektronikusan az adóbevallást.Mikor várható?
Köszönöm.
Az összeg már látszik.
A NAV emailt nem küld. Max értesítő emialt küldtek, hogy tárhelyre érkezett valamilyen értesíts/levél. Ott kellene még nézni és abban benne van mit takar az átvezetés/kiutalás kérelem... Ha jól gondolom ☺️☺️
Sziasztok. Mit jelent az hogy átvezetés kiutalás kérelem?
Férjem adóbevallását február 4-én lett beadva ügyfélkapun,és ezt az emailt kapta már 7-én.
Azt hogy fel lett dolgozva a NAV részéről ☺️ ha látszik az összeg akkor már rendben van el is fogadta. Előbb utóbb át vált majd elintézttre
Sikeresen elküldtem az adóbevallást. Amit az egyik embernek aki itt segített szeretnèm megköszönni. :)Kèrdèsem a következő lenne. Mit jelent az hogy feldolgozva?
Az aplikációm már látszik az összeg amit kiutalnak.
Sziasztok! Egy kis segítsèget szeretnèk kèrni. Valaki aki èrt az adóbevalláshoz ès saját maga adta be, tudna nekem segíteni privát üzenetben?
Február 7től számolj 30 napot és akkor.. ha jól számolom március 8ra jön ki a 30 nap.. mivel az szombat és hétvégén nem utalnak így március 10 kell meg kapnod ha számlára kérted. Ha posta akkor az még plusz 2-3 nap.
További ajánlott fórumok: