Ugyan úgy beérkezés utáni 30adik napon. Az hogy a tartozást le vonják belőle nem hosszabbítja se nem rövidíti a 30 napot
Ha február 25 küldted el ha jól értem akkor az azon a héten kb be is ért. Olyan március vége felé járhatott le a 30 nap. Mivel postára kérted még az is plusz 3-4 munkanap mire viszik majd.
A héten nagyon max a jövőhét folyamán kapnod kell. Pontosan nem lehet meg mindani így csak kb-re.
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy fel adtam az adóbevallásomat február 25 diken és hétfőn kaptam egy papírt hétfő hogy volt tartozásom és le vonták belőle és az hogy a kiutalásaról godoskodom és hogy 15 napon van fellebbezni szerintetek mikor kapom meg postára kértem
Nem. Ha március 21 lett be adva annak a 30adik napja majd április 20 lesz. Ami húsvét vasárnap. Ünnep nap hétvégén nem utal a NAV előrébb sem mint 30 nap. Így majd csak a rá következő első munkanapon kapod meg . Ami április 22 kedd lesz.
Február 26.-án adtam be a bevallásom személyesen.Március 28.-án járt le a 30.napom,azaz pénteken Postai úton kértem a kifizetést és még semmi..mikor kapom meg a héten?
Ha február 27 ért volna be akkor már meg kaptad volna tegnap ha utalással kérted. Biztos hogy nem február 27ert be és dolgozták fel. Ahogy vissza nézed aki postán küldte mindnekinek legalább 2-3 nap volt a postai feladás. Még ha 28 pénteken ért volna be akkor is tegnap kellett volna kapnod. Utána hétvége volt. Szerintem az leghamarabb március 3 hétfő ért be és dolgozták fel akkor viszont holnap kellene kapnod ha számlára kérted. 1819 hiába hivod személyes infot nem adnak ki csak általános válasz de az se mindig az ami az igaz lenne ☺️