Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok nekem az lenne a kérdés hogy az adószámlàn rajta van hogy mennyi a túlfizetés azzal kell csinálni valamit vagy hogy van ilyenkor a NAV oldalon néztem meg
Március 26 személyesen adtuk be akkor holnap jön?
Akkor ahogy írtam. Azt az ünnepek miatt 22 adta postára a NAV
Leghamarabb holnaptól várható majd ☺️
Melyik nap? Ha 21én voltál bent akkor annak a 30adik napja április 20 volt de ugye az húsvét plusz hétvége volt. Így csak április , 22én adta a NAV postára
A posta fix 3 munkanap a kézbesítési idő ennyi minimum de van hogy több
Szóval leghamarabb holnaptól várható neked is de simán lehet jövőhét. Ez már a postán áll ☺️
Éjjel utal fix. De nem éjjel írja jóvá a bankod majd ha nem reggel 8 körül
Nem azonnal utalás van ha nem az napos. Ami annyit tesz hogy utalás után 4 órán belül számlán van. Ezért van az hogy reggel 8 körül jönnek meg a NAVos utalások
Úgy kell majd kapnod.☺️
Body értve nem kérted? Nem lett bele írva hogy kéred a teljes összeget vissza? Ill meg kellett adni hogy milyen módon kéred és bankszámla számot meg adni
Ezek még voltak?
Attól függ mikor kapták meg
Ha meg van az ajánlott levél ha úgy adtad fel azt le lehet kezdeni posta oldalán mikor vették át és onnan ki lehet számolni mikor kapod
Lejjebb már írtam:
Ha jól látom március 20 adtad be és postán kérted
Ma még ne várd. Múltkor is írtam hogy a 30adik napos április 19 járt le de mi el az ünnep volt és hétvége így csak április 22 adta postára a NAV
A posta 3 munkanap minimum ennél hamarabb nem viszi, de van hogy több mint 3
Leghamarabb holnap várd ☺️☺️
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?