Ha hízol, a melled is szokott nőni, vagy oda nem mennek fel a kilók? (beszélgetés)
Velem is ez van:(
A mellemről nem megy le egy centi sem...úgy utálom hogy nagy mellem van!
Párom,barátaim nem értik mi a problémám ezzel,pedig estig tudnám sorolni miért útálom hogy van mellem...
Pontosan, amikor a természet a szoptatás emgkivánja akkor megnövekedik, de ez általában a fogyással le is megy! Igaz vannak sokan akik kicsi mellel vannak és szoptatnak és nem is kis mennyiséget!
Nekem 95 B lett, aztán 80 B, de még mindig kövér vagyok ez azért van! alapból ha annyi lennék aminek lenni kéne, akkor normálisan max 75 B :-)
Én spec. nagyon nem szeretem ezt a nagyságot, semmi szépet nem látok benne:-(
Szia,Én eddig egyedül csak a terhesség alatt híztam,akkor ment rá kg.75b-ről 80C lettem,ez még a szoptatás előtti méret utána már D kosaras lett.MOst ,hogy fogytam 70b lett.
Egyszóval nálam a hízás-fogyás befolyásolja a mell méretét.
Nekem semmi nem megy a mellemre.Igaz,a hasamra se nagyon.
Csak a combomra,fenekemre,csípőmre.
..ha hízok, nem megy a mellemre, de szerencsére fogyás után is megmarad az eredeti méret..
Szóval a mellem mérete: állandó;)
Terhesség alatt híztam 17 kilot, már az elején elkezdődött a hízás.. És igen, sok ment a mellemre is, de úgy utáltam!
Én szeretem hogy nem nagyok és hogy sikerült visszafogyni. :)
nekem pont az ellenkező... mindenhonnan mennek le lassan a centik, de a mellemből egy sem... pedig én pont arra vágyom.
De azt mondják ha hízik az ember egységesen mellere is mindenhová.
Nekem jött fel a mellemre is mikor híztam, de utolsónak! :D
Ha fogyok viszont az fogy le először... :S
További ajánlott fórumok:
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Ki miket szokott csinálni az ágyban?
- Orgazmus alvás közben.Neked szokott lenni?
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Van köztetek, aki szokott orrmosást végezni?