Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ha felmondok, hogyan tovább? fórum

Ha felmondok, hogyan tovább? (tudásbázis)

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 3c253ca4d3)
2020. máj. 17. 09:55
Köszönöm szépen a segítséged!😊
4. 3c253ca4d3 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 16. 16:59

A bérpapírra nem lesz szüksége a munkanélkülibe, kilépő papírokat fogsz kapni, amiket majd be kell vinned.

EZT KÖTELESSÉGÜK kiadni a felmondást követő 5 napon belül, nincs olyan, hogy megszivatom a munkavállalót és nem adok semmit, ebben az esetben élhetsz jogi lépéssel.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Matyera)
2020. máj. 16. 15:33
Köszönöm a válaszod,remélem így is lesz.😊
2. matyera (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 16. 15:11
A kilépésnél kb 10 db papírt kell kapj, plusz a rózsaszín kiskönyved. Ebben most mindennek benne kell lenni. De amíg nem kapsz papírt a kilépésről addig ne tágits. A cégnek NAVhoz is be kell jelenteni a kilépésed.
2020. máj. 16. 15:05
Sok okból kifolyólag nem szeretnék visszamenni dolgozni,mert nem éreztem magam már jól magam ott,aznap szerettem volna megbeszélni a fönökömmel,miért is módosították a beosztásomat,úgy,hogy én ott sem voltam,csak utána jöttek a korlátozások.(Igaz,ez nem a fönököm ötlete volt,hanem kollega döntése volt alapjáraton,de mivel tapasztalt,van befolyása mindenben)Mindegy is,az különösen betett,hogy nem a fönököm keresett,hogy mi lesz ezután,hanem egy másik kollegát "úszított" rám...Hétfőn lezárom a táppénzes ügyeimet,majd jelzem a fönököm felé a gondolataimat,igaz nem tudom,hogy mondjam el,ami zavar vagy engedjem el?Fontos megemlítenem,hogy bérpapirt csak céges e-mailben kapunk,amit tavaly ősz óta nem sikerült visszaállítatnom,pedig rendszeresen kérdezösködtem a fönökömnél,a személyzetiseknél,de ezek szerint tojnak rá.Viszont szükség lesz ezekre a kimutatásokra az álláskeresési járulék megállapításához.Ha kilépek,a papirokon rajta lesz minden adat,ami szükséges?Köszönöm előre is.Szép napot!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook