Ha felmondok a munkahelyemen, akkor kaphatok munkanélkülit? (tudásbázis)
a fizetés nélküli szabadságról
A jogszabály mai napon (2012.II.28.) hatályos állapota
A jel a legutoljára megváltozott bekezdéseket jelöli.
1991. évi IV. törvény
a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról1
Nem hiszem,hogy fízetetlen szabadságot megadná a főnököm.De én Önkormányzattól kaptam a munkát nekem az fízet ez ilyen közcélú vagy hogy mondják.Akkor is kérhetek fízetetlen szabit?
És ha adnának még is fízetetlen szabit akkor havonta kapnák én pénzt valamennyít?
Kérjél fizetetlen szabadságot, az lehet max 1 év is.
Megpróbálod.Ha bejön a kinti meló,véglegesítenek, utána ráérsz itthon felmondani.Ha nem tetszik a dolog,hazajössz és mész vissza dolgozni.
Igazán nincs mit!
Elvileg dolgozni nem mehetsz ki, ha munkanélküli segélyben részesülsz, ha nem dolgozni mész, akkor a megjelenési kötelezettségeket kell betartanod.
Beírod a googleba, hogy munkanélküli segély, rákeresel.
További ajánlott fórumok:
- Nyudíj mellett dolgozott anyukám, ma megszűnt a munkahelye. Kaphat munkanélkülit?
- Közös megegyezéssel válok meg a munkahelytől akkor jár a munkanélküli?
- Ha én mondok fel a munkahelyemen, azonnalival, akkor kaphatok utána munkanélküli segélyt?
- Gyes lejárta után jár a munkanélküli, ha nem volt előtte bejelentett munkahely? Vagy valamit adnak, ha nem lesz munkahely mindjárt?
- Etikus, ha felmondok egy munkahelyen írásban és ezt csak a főnökkel magával közlöm?
- Fiam szeptemberben kezdte a jogi egyetemet levelezőn, sajnos nem találunk neki munkahelyet! Jár neki munkanélküli mint pályakezdő?