Szerintem felmondok. A főnököm egy zsarnok. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én megtettem idén márciusban. Nem bántam meg, már kezdtem belebetegedni. Igaz, hogy lassan eltelik fél év, és még nincs új állás, most már ez kezd megbetegíteni... :))
De legalább a régi főnöknőm nem idegesít már... Yeah... :))
Első blikkre én is azt mondom, mint a többség. Mondjál fel, változtassál! ( Ez a könnyebbik út is egyben.)
A megélhetésért viszont dolgozni kell. Ezért elgondolkodtató, hogy érdemes-e változtatni?! Feladni a biztost, a bizonytalanért?! Mert semmi nem garantálja, hogy egy másik helyen jobb lesz. Másrészt, ha szereted a munkádat, ha jó a fizetés, ha számodra kedvező a munkaidő beosztás), akkor ne add meg az örömöt a "zsarnoknak", hogy befolyásolja az életedet? Hogy miatta változtassál az életviteleden?!
(Azt viszont Te tudod, hogy idegileg mit bírsz ki és mennyire elviselhetetlen a helyzeted?!)
Ráadásul, ha jó a kollektíva is, akkor segítsétek egymást, mert együtt erősebbek vagytok. És ha sikerül a krízis helyzettel megbirkózni - és nem "megfutamodni,"
sokkal erősebb leszel érzelmileg, mentálisan egyaránt. Szerintem. De ismered a szlogent: "Ön dönt!"
Mérlegeld a körülményeket és döntsél helyesen!
Sok sikert kívánok! (Az alábbi szólással, melyben ott lapul az igazság!?))
"Azt mondják a hatalmasok, hogy akinek hat alma sok, annak elég hatalmas ok, hogy ne legyen a hatalma sok!"
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!