Ha egy hapsi találkozik egy ismeretlen nővel, beszélgetnek és tetszik neki, akkor merevedése lesz? (tudásbázis)
ja, meg így leírva még nehezebb vissza adni :)
pl. sssssssshs - ez volt, amint a szövet megmozdult a kukacon.
Az igazság az, hogy "első nekifutásra" azt akartam írni, tömör egyszerűséggel, hogy NEM!!!
Aztán végiggondoltam, hogy akadhatnak-e olyan helyzetek, előzmények, amikor ez bekövetkezhet.
Annyira még nem butultam el, hogy ne emlékeznék a sorkatonai szolgálat idejére!
Akkor előfordultak olyan hosszú időszakok a laktanyában, amikor már odáig jutottunk, hogy EGY NŐI BICIKLI LÁTVÁNYÁTÓL is erekciónk lett bizony!
A század pizsama alsóira pedig fehérjegyárat lehetett volna alapítani.(Néha még a felsőkre is)
Hát ez baromi jó:))
Egy ismeretlen nővel való beszélgetés folyamán max akkor lesz merevedése a pasinak ha már emberemlékezet óta nem volt nővel és nem is "könnyített" magán! Vagyis elég ritka.
Nem mellesleg még egy átlagos méretű pénisz merevedése is elég látványos a gatyóban. Ha álltok akkor nagyon látványos, ha ültök akkor meg a pasi nem akar felállni, pont ezért!
Szóval ha nem tudod hogy merevedése volt-e akkor vagy nagyon kicsi a mérete vagy tényleg nem volt...
Igen. :)
De az ilyet nem hapsinak hívják, hanem egy disznó állatnak.
ha ez saját tapasztalás, akkor lehet, hogy nem voltál
- elég ismeretlen
- elég nő
- elég beszédes
- elég tetszetős
esetleg elég figyelmes, hogy nem vetted észre.
További ajánlott fórumok:
- Létezik? 1.találkozásnál 5p után, amikor a férfi véletlenül a nő hajához ér, érezni a forróságot, nőnél gyomorideg, férfinél merevedés..
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- A barátomnak már a csóktól merevedése lesz, ez jó jel?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?