Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom arról ő kap értesítést vagy látja? (tudásbázis kérdés)
Nálatok pedig 2 dolog történhetett
Jelölted-elfogadta-visszavontad (ekkor már nem a _jelölést_ vonod vissza, hanem magát a barátságot)
mivel friss ismerős vagy, meg akarta nézni az adatlapod, és hoppá, már nem voltál friend
nyilván rájön, hogy visszavontad
Jelölted-visszavontad, mielőtt elfogadhatta volna, de mivel e-mail értesítést is kaphat, valamint a kis piros jelzőben is láthatta a kérést, nyilván kereste, hogy hol a fenébe igazolhatja vissza, de már nem tudta, mert visszavontad (a jelölést).
A topiknyitó a jelölés visszavonását kérdezte, ez egyszerűen eltűnik az értesítési listából, de ha valaki emailt kap ezekről, akkor nyilván észreveszi, hogy valaki bejelölte, most meg nincs ott a jelölés.
A kérdés az volt, hogy ha bejelölsz valakit és visszavonod, az látja-e? Te úgy vélted, hogy nem.
Én pedig megosztottam a tapasztalataimat, hogy jelöltem, visszavontam és ő látta. Vagy a véletlenek furcsa játéka, hogy bár 15 éve nem találkoztunk, épp akkor jutott eszébe jelölni.
Ez most mire érv, hogy egy barátod összevissza nyomkodott, és nem tudja, hogy visszaigazolt-e vagy sem?
A facebook köztudottan nem küld "unfriend" notifikációt, ahogy a twitter sem. Scriptekkel meg lehet oldani, pl Unfriend finder meg Greasemonkey, de ezek távolról sem működnek megbízhatóan.
További ajánlott fórumok:
- Ha bejelöltem valakit ismerősnek Facebookon és visszavonom tényleg látja a visszavonást?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom a jelölést azt látja az illető?
- Hogyan lehet Facebookon törölni a leveleket, értesítéseket?
- Ha Facebookon leszedem a like-ot valaki képéről, az kap róla értesítést?
- Véletlenül valakit bejelöltem Facebookon, majd töröltem kérést. Ő látni fogja, hogy bejelöltem?
- Előfordulhat, hogy valakit bejelöltem Facebookon de nem kapott róla értesítést?