Véletlenül valakit bejelöltem Facebookon, majd töröltem kérést. Ő látni fogja, hogy bejelöltem? (tudásbázis)
Nem, és nem is értem, miért van minenki tévedésben ezzel kapcsolatban, de próbáljátok ki.
Ha AZELŐTT vonod vissza, hogy elfogadta volna, akkor egyszerűen eltűnik a kérés, mintha sose lett volna ott, de ismétlem, a kérés pillanatában kaphatott egy emailt, az email szövegében pedig bizony ott van, hogy ki is akar a barátja lenni.
Ha UTÁNA vonod vissza, tehát már elfogadta, akkor tulajdonképpen magát a barátságot törlöd, amiről semmilyen értesítés nincsen, azt azonban észreveheti, hogy nem vagytok már barátok, például ha direkt rádkeres.
A legtöbb embernek úgy van beállítva a facebookja, hogy e-mail-értesítést kap a kérésről, tehát ha ez be van neki állítva, akkor igen.
Ha nincs, és nem is lépett be ebben az időszakban, vagy nem nézte meg az értesítőfelüleletet, akkor nem.
További ajánlott fórumok:
- Ha bejelöltem valakit ismerősnek Facebookon és visszavonom tényleg látja a visszavonást?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom a jelölést azt látja az illető?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom arról ő kap értesítést vagy látja?
- Előfordulhat, hogy valakit bejelöltem Facebookon de nem kapott róla értesítést?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem látom facebookon a chatpartnereket bal oldalon?
- Miért van az, hogyha bejelölök valakit Facebookon nem látja, hogy bejelöltem?