Ha bejelöltem valakit ismerősnek Facebookon és visszavonom tényleg látja a visszavonást? (tudásbázis kérdés)
Szavazásra mán rágyüttem ;)
A sértős problém még nem :(
Nem akarok újabb ilyen témás kérdést. Tud valaki segíteni?
Van ez a macskás szavazós akármi.
Nem találom hol kell szavazni. A tetszikre kattantam, és nem lett magasabb az a szám ami mellette van. Gondoltam akkor nem erre kell.
Rákattantam valamire. Megköszönte..
Megnéztem másik ilyen képet, akkor láttam : A sértő képekre kattantam! Hogy lehet visszavonni? És látja az illető hogy ki ítélte azt hogy sértő a kép?
Azért baj, mert a tesóm lányának a cicás képére sikeredett.
És elég ciki..
Egy új dolog került megint be, szerintem.
Az Idővonal bemutatása - az újfajta adatlap
Az idővonal a te fényképeid, bejegyzéseid és tapasztalataid gyűjteménye, amik segítenek elmesélni a történetedet. Tudj meg többet.
Most nem
Engem nem zavarna ha jönne egy ilyen üzenet : X.Y ismerősnek jelölt. X.Y visszavonta. ( az iwiwen volt ilyen )
És akkor mi van? Ciki? Hasonló nevek megtévesztettek.
Pl a Szabó, Horváth stb családnév, " tucatnév ".
Én ha ilyen " tucatneves " vezeték és keresztnévvel lennék megáldva, biztosan lennének téves jelölések.
Mellesleg azt hittem csak a férjem van " egyedül " ezzel a vezeték / és kereszt névvel. De az ország másik végébe találtam azonos nevüt, mint a mienk.
Nyugi, nem fog belőle semmit sem észrevenni!
Amint visszavontad a bejelölést, a rendszer úgymond "visszavonja" az értesítést.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem fizet az ex gyerektartást, visszavonható a gyerek láthatási joga?
- Hogyan lehet visszavonni jelküldésnél a letiltást?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom a jelölést azt látja az illető?
- Facebookon hogyan lehet visszavonni, ha ismerősnek jelöltem valakit?
- Hogy tudom Facebookon visszavonni, ha ismerősnek jelöltem valakit?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom arról ő kap értesítést vagy látja?