Facebookon hogyan lehet visszavonni, ha ismerősnek jelöltem valakit? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy pont ebbe a topicba írok, de nem találtam a problémámmal kapcsolatban megfelelő témát.
Regisztráltam a facebookra, mert már rengeteg ismerősöm ott van fent. Szeretném tartani velük a kapcsolatot, de nem engedi, hogy bejelöljek bárkit is. :S Ezt a szöveget írja ki, amikor be akarok valakit jelölni:
„Ismered ezt a felhasználót személyesen? Elkerülendő a visszaéléseket a Facebookkal, a kérés nem teljesíthető. Ha többet szeretnél megtudni, kérünk látogasd meg a Súgóközpontot. Amennyiben úgy gondolod, tévedésből látod ezt az üzenetet, módodban áll jelenteni a problémát.”
A súgóközpontból se tudtam meg semmit, a ’jelenteni a problémát” se segített, ugyanúgy nem engedi, sőt már senkit, mert legalább előtt ötletszerűen pár embert engedett bejelölni. :S
Remélem tud valaki segíteni, mivel azzal a céllal regisztráltam fel, hogy az ismerőseimet eltudjam érni, s csak pont azt nem tudom megtenni. :( Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! :)
Tessék ez a törlő link:)
De csak akkor mükszik,ha 14napig nem lépsz be utána és nem regizel újra 14napon belül!
Szia!
nem találtam olyat,pedig átnéztem rendesen.:S
Szia!
Probald ugy,hogy beirod a keresobe a nevet es miutan kiadta akkor ott lesz ,hogy ismerosnek jelolted.Elvileg baloldalon ha legorgeted amikor az adatlapjan vagy lesz egy olyan,hogy torles az ismerosok kozul vagy valami ilyesmi.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jelölhetek Facebookon ismerősnek egy felhasználót, ha nem engedi a rendszer?
- Ha bejelöltem valakit ismerősnek Facebookon és visszavonom tényleg látja a visszavonást?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom a jelölést azt látja az illető?
- Ha valaki ismerősnek jelöl Facebookon, akkor rögtön látja mit osztottam meg az ismerősökkel vagy mindenképp kell a visszaigazolásom hozzá?
- Hogy tudom Facebookon visszavonni, ha ismerősnek jelöltem valakit?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom arról ő kap értesítést vagy látja?