Ha az ex életének része maradsz (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ha az ex életének része maradsz
Szia!
Sajnálom, hogy csalódtál!
Néhány exemhez kedves emlék köt, némelyikükkel időnként beszélgetek is, a legnagyobb szerelmemmel, s néha nagy a kísértés, de ma már tudom, h nosztalgiára nem lehet felépíteni egy kapcsolatot, hiába tudom, hogy bármikor újra kezdené. Ami volt, elmúlt. Kivéve a régi hibákat. Azok ugyanúgy meglennének. Nem véletlen történtek a szakítások.
Ez egy oximoron.
A múlt az múlt.
Aki a jelenben a múltat éli, azzal valami nem okés.
Először is örülök, hogy olvastál minket és reagáltál.
Másodszor annak is örülök, hogy megtaláltad a lelki békédet és már tudsz a srácról közömbösen beszélni.
Valahogy az az érzésem, hogy fog még nálad kopogtatni...nos...akkor legyél okos. És igazad van, annyira nem dúl ott az a mindent elsöprő hatalmas nagy szerelem.
Minden jót kívánok neked:)
Én is jártam pár éve hasonló cipőben. Akkor én is minden apró jelre, mozdulatra, fél szóra azt hittem hogy.....
De hát persze hogy nem úgy volt. Egyetértek egy-két előttem szólóval, hogy sok pasi a lelkiismeretét próbálja azzal nyugtatni, hogy valamilyen formában kontaktban marad azzal a lánnyal, akivel hirtelen szakított.
És ez mindig csak abban az esetben van így, amikor egy harmadik (akár az ex, akár egy úk nő) miatt történt a szakítás.
Én anno azt hittem, összedőlt a világ, és senkit nem fogok már úgy szeretni mint őt, depressziós lettem majdnem. Aztán egyik nap úgy keltem fel, hogy elég. Megráztam magam, és csak azért is jópofát vágtam mindenhez. A kapcsolatot először a minimálisra szorítottam az illető pasival, aztán már szinte a nullára. És onnantól lett jó.
Azóóta pedig van egy új párom, akit nagyon szeretek, és egy cseppet sem bánom hogy így történt.
Igen, ha valaminek vége van, akkor azt el kell fogadni. Nem könnyű, egyáltalán nem. De én hiszek abban, hogy mindennek oka van.
Nem értem a kérdésedet!
Nálad is alakulgat valami egy másik sráccal, pedig őt szereted!!! Próbálod rendbe hozni az életedet : Ha Ő nincs, kell valaki más. Magyarul, ha ló nincs, jó lesz a szamár.
De ha kiderül, hogy mégiscsak megkaphatod a lovat, hát inkább visszamész hozzá.
És ezért nem haragszol a szamárra, mert mégisgyak kedves volt hozzád, kisegített a ló híján.
Nem ezt tennéd Te is az alakulgató kapcsolatoddal, ha visszakaphatnád a "Te lovadat"???
6 évig voltak együtt, majd egy év szakítás után újra összejöttek?Közben mindenki élte a maga életét?
Majd megint szétmennek, és majd megint összejönnek. Valamiért nem működött ez korábban. Most vajon miért működne?
Örülj, hogy nem Te vagy akivel ezt csinálja.:))
Indulj, keress egy ennél határozottabb, megbízhatóbb, hitelesebb pasit!
En szinte minden exemmel kategorikusan megszakitottam a kapcsolatot, nincs bajolgas, visszaut lehetoseg, stb. Parral szoktam levelet valtani, akiknek ugyanugy csaladja van mar es regi szep emlekkent maradtunk meg egymasnak. Ezt a fiut felejsd el, majd akad szebb es jobb esolyan, aki megbecsul, mert hiaba is jonnetek ujra meg ujra ossze, ha a regi Mancikahoz koti 6 ev es meg ki tudja mi, akkor ugrani fog.
Szval, meggyogyul majd a kis szived, de nem ettol a faszitol es nem is attol, ha kontaktalsz vele.
Szerintem ne maradj a része, még ne...csak meghosszabbítod magadnak a fájdalmas időszakot.
Aztán majd lehet, hogy egy kis idő után tudsz már mellette feszengés és szorongás nélkül ülni a vonaton és kötetlenül beszélgetni, nagyokat nevetni, mert akkor már nem fog érzékenyen érinteni.
Az idő sok mindenre gyógyír.
Tudni kell befejezni is. Tudni kell szakítani is. Tudni kell végérvényesen pontot tenni a végére valaminek. Nyilvánvaló, hogy a srácnak te kevésbé voltál fontos. Ilyen még lesz pro és kontra is.
ez a pár hónap csak bufelejtő volt a fiu részéről. kivárta,mig a volt barátnő is lezárja a kapcsolatát,és folytatták az életüket tovább. nem lehet csak ugy 6 évet kitörölni a multból. az is lehet,hogy csak egy kis butaságon vesztek össze,és makacs volt mindkettő. most ujra sikerült egymásra találniuk.
felejtsd el ez nem a te szerelmi életed volt.
neked még a királyfi később jön hófehér mercin!
találd meg mielőbb a boldogságot,vagy a boldogság találjon meg téged!
a fóruminditó 08.hó 1.-én volt utoljára a hoxán.
lehet,hogy más nick néven olvassa,de az is lehet,hogy nem is tudja,hogy megjelent a cikk!
Ket ember szakitott de meg egy ev utan is szeretik egymast. Most ujra osszejottek es tervezgetik az osszekoltozest. A tokeletes romantikus befejezes ennek a tortenetnek csak sajnos nem a tortenet irojanak a happy end-je.
Nem hiszem hogy a srac tudatosan hasznalt potleknak mert probalt tovabb lepni a masik kapcsolaton de nem sikerult neki. En tavol maradnek tole es nem baratkoznek vele a helyedben mert