Ha a táppénzes papíron az van, hogy Jun. 9-től - Jun. 16-ig, akkor a 16. még beleszámít, vagy nem? (tudásbázis)
Igen!
Godolj csak arra, ha egy bolt reklámoz egy akciót, pl június 15-18-ig, akkor az első nap ugye június 15, de június 18.-án még tart az az akció!:)
Meg egy dolog amit latok itt.
jun.9-jun.16 ig.
Ez az idoszak letelte utan a haziorvosnak nem kell felulvizsgalnia a beteget.
Tehat gondolom a 16.-a letelte utan.
Ficanka: a hetfo az nem erdekes, igazabol mar 6 hete tappenzen vagyok, mutet miatt. De az elso 4 hetre a korhaz adta a tappenzt, utana a haziorvos hosszabbitja meg.
Én nem lennék ebben annyira biztos, pláne, hogy külföldi táppénzesről van szó. Jól értettem?
Az orvos általában hétfőre ír ki keresőképesnek. Az itteni orvosi igazoláson rajta van, hogy melyik napon lesz keresőképes, tehát melyik napon kell dolgoznia. A te táppénzeseden semmi ilyen dátum?
Én ezért biztosra mennék és a helyedben megkérdeznék ott olyan személyt, aki a külföldi táppénzes igazolásban jártas, nehogy problémád legyen.
Koszi szepen !
Nem volt egyertelmu szamomra.
Mas nincs rajta (kulfold), csak ennyi.
Nem alkalmas munkara.
Jun.9-tol- Jun. 16 ig.
Akkor 16. an meg nem kell mennem, de jo :)
További ajánlott fórumok:
- A szolgálatiidőbe eddig is beszámították a Gyes-en töltött időt, járulékot is vontak belőle. Most a 40 év szolgálatiidőbe is beleszámít?
- A táppénzt a táppénzes papír beadásától számítva mennyi idő után küldik ki?
- Hová kell a -15 napon túli- táppénzes papírom leadni, ill. címre vagy számlára küldik majd?
- Az 1990-es években is beleszámított a jutalom, törzsgárda jutalom összege a nyugdíjba?
- Aki magánnyugdíjpénztári tag volt 1990-es években és fizette a 1,5%-2%-ot az az összeg is beleszámít a nyugdíjba?
- Nyugdíjnál a 40 év szolgálati időbe beleszámít a rokkantnyugdíj?