Ha a párom már nem keres 3 napja, akkor vége? (beszélgetés)
Először is,hülyének néz.
Másodszor, semmi másból nem áll a kapcsolatotok,mint játszmázásból.
Ez az ember nem szeret téged,különben nem viselkedne így.
Nagy az esélye, ha vele maradsz, meg is fog verni.
Nem szabad a szavaknak hinni,mindig a tetteket nézd.
Azok meg elég világosak.
Egyetlen dolgot tehetsz, ha nem akarsz még jobban szenvedni.
Szakítasz.
Utána letörlöd mindenhonnan, és átgondondolod az elmúlt 1.5 évet,levonod a konzekvenciát,tanulsz belőle.
:))))
Minden medveanyának egy csupor mézet kívánok!
Menekülj. Előbb - utóbb megver, mert alapból nem tiszteli a nőket. Manipulál téged folyamatosan, és már nem is titkolja a valódi énjét.
Ne keresd és ne vedd fel a telefon, ha keresni fog, mert úgyis keres majd.
Nem változik meg soha jó irányba, csak rosszabb lesz, bárkivel is legyen. Ne akarj egy meggyötört, bántalmazott nő lenni.
Én ugyan ebben éltem 3!!!évig. Először csak lájtosan döngölték a földbe az önbizalmam és az önbecsülésem, de a végén már durván mentek az atveresek. Kileptem, szenvedtem mint a kutya, de köszönöm már jól vagyok és az idő is engem igazolt, hogy jó döntést hoztam.
Attól nem kell félni, hogy mi lesz, inkább attól, ami most van, mert az nem lesz jobb, sőt!
Bocs, nem olvastam végig, de annyi gondolatom lenne ehhez, hogy az ember a párját nem szarja le napokig. Legalábbis hacsak nincs rá komoly oka.
De ez oda-vissza érvényes. Ha ilyen van, az nem párkapcsolat, maximum hetyegés, eü. szex, vagy valami "általában vele dugok, de nem járunk" jellegű dolog.
Vannak ilyen tipusok,akik feszegetik a hatarokat. Olyan ,mint a ring... Ha mar az elejen odabafnak, akkor lelepsz ,kiutnek, belatod nincs ertelme.... Viszont,ha fokozatosan tolnak kifele, szinte fel sem tunik, mert ez meg az meg belefer.Nem fer bele.
Te jol erzed magad igy? Nem.
Akkor mijarepanak kinzod magad. (Koltoi kerdes)
Kuka a csoka, ez egyertelmu... Bar, toredelmesen bevallom, csak minden 2.sort olvastam.
Mentsd el ezt az irast magadnak, par ev mulva majd jot fogsz nevetni rajta...
Anno en is nehezen ertettem meg ,mi is az a tapasztalas, meg az "okoskodas" de az ido elorehaladtaval rajon az emberlanya :D
Good luck! Csak nem ezzel a manyussal. Ez kuka.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- A párom egy szerető kereső oldalon van
- Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Na szép?! Semmit sem kapok az államtól, mert 1000 Ft-tal többet keres a párom, 61 ezret és 4 főnél 89 ezernek kell lennie családival együtt?