Ha a laborleletem negatív, akkor is lehet e pajzsmirigy alulműködésem? (tudásbázis kérdés)
Jujj,de jó hogy ezt mondod.Engem is hozzá jegyeztek be telefonon,de nem ismerem.Julesz kezelte a lányom,de ő elment nyugdíjba.Szerinted 2 hetes labor és UH már nem számít frissnek?Vesznek vért újra?T3 és T4 nincs a leletemen.Szabad előtte enni?Beveszed a gyógyszert előtte?
Köszi,ha válaszolsz.
Anno én is hasonló tünetekkel kerültem Szegedre, volt is hormoneltérés de azt mondták ezt mind a psziché okozta, ergo a hormonjaim a lelkem miatt szálltak el és nem fordítva:) Évike, Te belül rendben vagy?
Egyébként tényleg nagyon jó a szegedi Klinika én a Valkusz adjunktusnőhöz jártam, nyers a modora, de egy angyal. Tavasszal tervezem a kontrollom.
Szia!
Végre valaki,aki ismerős Szegeden!Én csütörtökön megyek oda először,nem ismerek senkit ott.Azt írod,nagyon jók,akkor már bizalmasabb is vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Aki pajzsmirigy hormont szed alulműködésre (pl. L-Thyroxin), ha egyszer elkezni, többet nem hagyhatja abba?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Vajon pajzsmirigy alulműködésem van?