Gyűlölök hajat mosni! Két hetente mosom, de kín... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem bánt senki. Mindenki drukkol neked. Csak és kizárólag a gyógyulásra tartsd az erőd.
A tahóbunkókat kerülni kell. Mindenhol vannak.
A kemo ilyen!
Mindent pusztít, majd rendbe kell tenni az embert, hogy újra kibírja a kemót.
Kellene még sugár kezelés is?
Vagy ezt azért írod, hogy érezzük a súlyosságát?
Drukkolok, hogy meggyógyulj!
Egy baratom is igy ment el.
Mar hig huslevest sem tudott enni.
Van veled valaki filmezni, vagy csak hagyjanak beken?
Az első kommentjében rögtön írta, hogy beteg.
Lehet a vallomás óta nem is volt hoxán, írta, hogy rosszul volt tegnap. Mikor meg jött, már volt több hozzászólás.
Én is jobbulást kívánok!
mert míg ti írtatok addig én 10 óra hosszan át hánytam.sajnálom hoy nem tudtam hamarabb írni.senki ne szégyellje magát én ilyt nem írtam.kétségbe esésembe tettem a vallomást.
válaszom:sajnálom de akkor volt időm leírni a betegségem.
Én meg azt utálom, hogy kiírtok valamit, aztán megvárjátok amíg mindenki beszólogat, majd közlitek, hogy amúgy betegek vagytok és mindenki szégyellje magát! Miért a 20.kommentben közölted, hogy mivel küzdesz? Csak kérdezem.
Sajnálom ami veled történik. A legjobbakat!
Melyik kemot kapod? Folfox, folfiri?
Volt utó ct a műtét után?
Szia!
Őszintén remélem, hogy meggyógyulsz! Vannak pozitiv és jó példák. Kitartást neked.
Szerintem itt az idő levágatni akkor a maradék hajadat. Vannak már nagyon jópofa, vidám kendők pont erre a célra és akkor nem fárasztod magad a hajmosással. Nagyon sajnálom az élethelyzetet, amiben vagy. Sokan el sem tudják képzelni...Minden esetre, bíztatnálak! Nagyon sokan felépülnek ebből a beetgségből is, a test csodákra képes. A kérdés, mihez van erőd, lelkierőd...
Ja, és nyugodtan útáld a hajmosást. Nekem elés sűrűn kell hajat mosnom, nem vagyok oda a szárítgatásért, de ki milyen típus. Van akinek hetekig csoda a helye, és van akinek másnap már gáz. Ez van. Nem vagyunk egyformák.
Ölelésem <3
2 hétig nem bírom hajmosás nélkül, bár van ismerősöm, aki több hetente mos csak hajat. Nem büdös és nem ronda a haja.
Nekem rövid hajam van, és hetente mosom meg, de minden reggel benedvesítem és átszárítom. Sosem tűnik koszosnak a hajam, nem zsírosodd sosem, nem lesz más az állaga, sőt! Igazából, akkor tudom a legjobban beszárítani, amikor már sok napos a hajam, de ugye a tudat miatt meg kell mosnom:DDD Igaz, ez pont az állag miatt lesz jobban formázható, bár ez sem érzetre, sem látványra nem koszos.
Én azt mondom, ha tudod, hogy nem büdös a hajad és nem is látszik rajta, hogy koszos, azaz nem zsíros, korpás, stb., akkor semmi gond nincs a ritkább hajmosással. Tedd így, ha annyira utálod mosni.
Nekem viszont az sem okozott gondot, amikor hosszú volt a hajam, mert azt is megmostam hetente. Foglalkozni a rövid hajjal többet kell, mert ezt minden nap meg kell csinálnom, hacsak nem akarok felálló hajjal járkálni emberek között:DDDD
Én is irigylem!
Vágasd a mai módira! Új haj,új élet!
Tégy nagy fülbevalókat,kovácsolj sikert a rövid frizurából!
További ajánlott fórumok:
- Van itt olyan akinek naponta kell hajat mosnia, mert olyan gyorsan zsírosodik?
- Minden nap hajat mosni.... Mennyire károsítja meg a hajat?
- Hajfestés előtt hajat kell mosni vagy nem?
- Egy szemölcs-eltávolítás után a fejbőrről meddig nem szabad hajat mosni, illetve festeni?
- Ti hány hetente festitek a hajatokat?
- Hogyan lehet hajat mosni foghúzás után?