Gyűjtöm a bizsukat, de nehezen tudok rendet tartani közöttük. Segítsetek! (beszélgetés)
Aranyaim nincsenek:)
de utálom, ha a nyakláncok,egyéb dolgok összegumbancolódnak egymással.
Az anyaga végül is mindegy, csak kellemetlen, ha összeakadnak.
Az egyik fülbevalóm egyik fele belecsúszott egy csigaházba, amit szintén abban a dobozban tartok. Ha arany lenne, se verném szét a csigaházat, mert emlék...még próbálkozom, hátha ki tudom szedni, de ha nem jön ki, akkor veszek másik hasonlót a héten.
Hü csajszik, nagyon szuper ötleteket sdtatok, mindenkinek nagyon köszönöm!!
:)
Oké, harmadjára csak eltalálom, legalábbis remélem :D
Nekem is ez volt a gondom, egy komód fiókban volt minden össze vissza. Ezelőtt parafatáblám volt térképtűvel voltak felakasztva rá a bizsuk, plusz raktam rá fényképeket. Az is jó megoldás, csak én meguntam. Most ezt csináltam:
A fülbevalóknak vettem azt a kis fekete tartót eb*y-en (nem tudom ki lehet e irni). Az óráknak is vettem ugyanott tartót. A karkötőknek kartonból és hungarocellből csináltam azt a tartót, bevontam pink csomagolóval. Az álló karkötő tartó pedig konyhai papírtörlő kartonja, azt is bevontam. A nyakláncok pedig seprűnyélen lógnak :D ezt is bevontam öntapadós pink fóliával és felkötöttem a ruháspolc alá. Vagy pl nagyon jó ékszertartó a konyhai fóliatépő, a kis polcra mehetnek gyűrűk, a két rúdra pedig a karkötők a nyakláncok. Egyébként ha beírod a google keresőbe h diy jewelry holder akkor sok otthon elkészíthető ékszertároló ötletet találsz.
Én nem gyűjtöm őket, csak sok van :D
Mivel nem szeretném ha porosodnának, ezért egyesével-párosával vannak visszazárható zacsiba téve, a zacsik pedig kincsesládákba (fadobozkákba :))
A merev, teli karkötőim egy szalagra vannak felfűzve és felakkasztva, a hajbavalók pedig egy szép, bélelt, fonott dobozban.
A gyűrűket egy bonbonos dobozban tarthatod,amiben van olyan műanyag bélés,amiben mélyedések vannak.Ebben álltak a bonbonok.Uilyenben tartom a fülbevalókat,de ahhoz már 2 kell:)
A karkötőket ráhúzhatod egy szebb,vékonyabb üvegre.A láncok egy része nálam lóg.Lehet vállfára tenni őket és egyyszerűen felakasztani.A Kiflancon a fészbukon találni jó ötleteket,érdemes megnézni.