Miért esünk olyan nehezen teherbe? (beszélgetés)
Sziasztok.
Úgy néz ki már csak mi hárman maradtunk a fórumban?
Hogy vagytok?
Jövő héten megyek a laparoszkópra.Az orvosom adott egy kérdőívet,amit ki kell tölteni,még bele sem néztem.Valahogy nem izgat kölönösen az egész.Nem stresszelek rajta.De nem is baj.
Igaz, hogy így két óra múlva, de én most hellyel-közzel vagyok. :)
De inkább csak este hét után vagyok "beszámítható" :) Mármint itt! :)
De addig is szép délutánt! :)
hát remélem igazad van
és hozzátok is menni fog nagyon hamar hidd el
Hát hogyne! Hány meg hány sikersztorit lehet olvasni, akik a pco ellenére is babásak lettek, s gyönyörű szép, életvidám, s főleg egészséges babócája született! :)
Nyugi, nemsokára nálatok is kopogtat majd az a bizonyos gólya az ablakon! :)
Szia!
Én még vagyok egy kicsit!
Szemét dolog ez a pcos, de kezelhető! Persze csak átmenetileg, de van remény!
sziasztok van fent még valaki
most végeztem a suliban vagyis most értem haza
reggel 7-kor mentem el
egyenlőre a pcos a bűnös a sikertelenségben
Jah, és a szomorjelet tessék elfelejteni! Szépen pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz!
Mit mondanak, miért nem jön a baba? Csak mert ez a korábbi beszélgetésünkből nem derült ki!
:) Közben írtam e-mailt! :)
De a lényeg, hogy nem hogy egy, hanem három tüsző is megérett! :)
Lányok! Képzeljétek! MA voltunk UH-on, s így a 15. napon találtak 3!!!!! domináns tüszőt!
Hogy vagytok?
Sajnálom :(
Ne add fel, lesz az még pozitív is! :)
Szia Beuska.
Üdv a csapatban.Mi másfél éve próbálkozunk.A Clostylt 8 hónapig szedtem,hiába.Most laparoszkópiára megyek.Ott fogják kideríteni,hol a baj.Lombikra megyünk valószinűleg.Ráadásul a párom eredményei sem a legjobbak lettek.Így nagyon nagyon kevés az esély a természetes fogantatáshoz.
Szia beuska71! Persze, hogy csatlakozhatsz :) ... Mostanában nagyon csendben vagyunk errefele :(
Nálunk igazából semmi különös nem történik. Elkezdtem a második clostis hónapom, majd mostanában megyek uh-ra, hát majd elválik!
...
Csikike_ naplójával követem, hogy mi történik vele :)
...
Többiek? Nálatok mi újság?
Sziasztok csajok.
Újra itt a Bumeráng a NeoFm-en.
A szokásos időben a szokásos stábbal.
Szia frencsuri.
Nem marad távol a párom három hónapig,haza fog járni négynaponta,semmi gond.
Azt mondják,nem vészes a laparo,utána lehet menni dolgozni.Eredetileg ki akartam magam íratni táppénzre,de meggondoltam a dolgot.Nem mehetek most el.Mivel már új év van,úgy döntöttem,kiveszek egy hetet,elmegyek a laparora és még a jelenléti pótlékot sem veszítem el.
remélem,nem lesz semmi komolyabb beavatkozás,úgy érzem egészséges vagyok.Szerintem nem fog leverni lábról a kis rutinműtét.
Szia!
Az, hogy elmegy három hónapra, az ne zavarjon ... Tapasztalat. Az első hónapban úgyis el lesztek tiltva. Utána vissza kell majd menned egy rutin vizsgálatra, hogy minden rendben sikerült-e a műtéttel, s igazán úgyis a 3. hónaptól tudtok próbálkozni. ( A másodikban is, oké, de amíg nem nézett meg a doki, bevallom, bennem bennem volt a félsz, s nem is mertem annyira aktív lenni. ) Ha ezt veszed, akkor csak egy hónapod veszik úgymond kárba. Szerintem emiatt ne halogasd.
A munkahely, nah az már egy komolyabban befolyásoló tényező. A kórházra kell szánni kb. 3 napot (jobb esetben 2-őt), s azért otthon kell még maradnod min. 3-4 napot, s utána sem lesz kellemes élmény hajolgatni például. Nekem az irodai munka miatt okés volt, de a tanítás már keményebb volt. S meg is mondták, hogy nem vagyok normális. Hivatalosan több, mint egy két hétig táppénzen voltam, de még tovább otthon akart a háziorvos tartani. Nem tudom, mit szólt volna, ha közöltem volna vele, hogy nem voltam otthon csak 4 napot, s abból kettőt a hétvége miatt. Szóval ezt nagyon gondold meg. Amunkáltató nagyon nagy úr, mostanában meg pláne!
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem 4 év után, miért így reagál a testvérem?
- Miért mindig a nehezen megkapható férfiak kellenek?
- Miert nem esek teherbe?
- Tanulás? Miért megy nehezen? Tanácsra lenne szükségem
- Nehezen esem teherbe, mit csináljak? Praktikák, vitaminok?
- Igaz, hogy a lúgosítás segít, ha nem esünk teherbe?Milyen termékek vannak lúgosításra?