Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gyros hússal töltött krumpli recept

Gyros hússal töltött krumpli recept

A Gyros hússal töltött krumpli hozzávalói:
10 db burgonya (nagyobb)
30 dkg csirkemell filé
2 ek napraforgó olaj
1 csipet só
1 kávéskanál gyros fűszerkeverék
2 dl tejföl
10 dkg füstölt sajt (reszelt)
1 ek vaj (a tepsi kikenéséhez)


A Gyros hússal töltött krumpli elkészítési módja:
A csirkemellet alaposan megmossuk, apró kockára vágjuk és az olajon fehérre pirítjuk, rászórjuk a fűszereket, majd egy kis vízzel fedő alatt puhára pároljuk. A krumplikat meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A kihűlt krumplikat kivájjuk és egy kikent tepsibe állítjuk. Mindegyik üregébe húst kanalazunk. A krumplik tetejét meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk füstölt reszelt sajttal. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.


Kategória: Húsételek receptjei


A gyros hússal töltött krumpli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook