Gyors, ropogós uborka. recept


1kg apró uborka,
1 csokor kapor,
1 fej fokhagyma,
mustármag,
fekete bors,
1 kanál só,
2 kanál 20% -os ecet,
annyi víz, ami ellepi az uborkát!
A Gyors, ropogós uborka. elkészítési módja:
A vízbe rakom a sót, ecetet és a fűszereket majd felforralom. Belerakom a tisztított és bevágott uborkákat, a kaprot és a fokhagyma gerezdeket. Együtt újra forralom, majd hagyom kihűlni és utána lefedve hűtőbe rakom. Estére már kész a ropogós friss uborka!
Most nem volt ubim,cukkiniből készítettem.
Kategória: Savanyúságok receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2014. szept. 7. 12:46
A gyors, ropogós uborka. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.