Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Szia Liran!
De jó hír, hát akkor bízakodjunk a legjobbakban:-)))
Flo is ott van a decemberi fórumon, meg még mások is akik nagyon jó fejek:-)))
Sziasztok! Petra, örülök, hogy gondolsz rám, már azt hittem, teljesen halott ez a topik...hát, voltam ugye múlt héten a nődokinál, és kiderült, hogy nőtt a cisztám, ezért tegnap előtt kedden bementem a klinikára, hogy megbeszéljük a műtét részleteit. Előtte is volt UH, és kiderült, hogy 1 hét alatt 1,5 centit csökkent a cisztám :D Ezért nem lesz műtét, reméljük, hogy felszívódik :) Január elején kell visszamenjek, kiváncsi leszek rá :)
És látszott az is, hogy megint érik egy kis petesejt, és vastagszik a nyálkahártya, szóval remélem ez a hónap lesz az a hónap :) Akkor benézek a másik fórumra is, a többiek ott vannak? Veletek mi újság?
Sziasztok!
Liran mi újság veled? Régen írtál, gondolok ám rád! Ha gondolod nézz be néha a decemberi fórumra, azaz arra aminek az a címe, hogy akikr nem várják a mensit decemberre :-)))
Szió!
Ha 4+4-en vagy, az már az 5. hétnek számít, de mindig azt kell mondani, amit már betöltöttél, vagyis a 4et!
Én a 9+5-ön vagyok, szóval 9hetes terhes de a 10. hetet taposom.:)
Remélem így érthető!
pussz
Sziasztok!
Én egyáltalán nem bízom a teákban, szerintem nálam a cickafark elnyomta a peteérést, és nem is írnak jókat e neten, hogy mivel azért annyira nem ismert a hatásuk nem biztos, hogy érdemes vele próbálkozni.
Manó, nem tudom iszol-e eleget, mert attól is fájhat a fejed.
Amit tudok ajánlani, egyenes kis terpeszben hajolj előre, és lógasd a vállad, lazítsd el a nyakad és a fejed, és maradj ebben a helyzetben. Ilyenkor a nyaki erek megtelnek friss vérrel, próbáld meg, hátha ez segít. Vagy igyál sok folyadékot:-)))
Sziasztok:) mizu lányok?:)
nekem még 8nap a nemvártig,hát izgulok.
amugy iszonyat fejfájásra keltem,valaki valami gyógymodot esetleg? ami nem gyógyszer?
Petra de jó neked:) azért reméljük háyni nem fogsz,bár én szivesen hánynék a baba miatt:)
:-DDDDDDD
Még szerencsére nem dobtam ki sem a VUK-ot, sem a BOA-t:-)))))) Egyenlőre csak kerülget:-)))
De jó, hogy ennyire pozitívan állsz hozzá a dologhoz, hidd el hogy ez fog segíteni, és jönni fog egyből a babuci majd meglátod!
Lányok nekem meg megérkezett a hányinger.... Kerülget VUK rendesen.....
Ne is hagyd!
Nekem simma átjárhatoságim volt növéremnek laporoszkopiás volt akkor találtak egy cisztát ki is pukasztották neki.És ezt a cisztát uh nem látták.
Túl leszel rajta és utána amikortól lehet probálkozni sikerülni is fog!
Köszi lányok!
Liran! Veled mi újság? Rég voltál már....
Sziasztok Csajszik!
Tegnap meg volt az első doki látogatásunk, és minden rendben van, megállapította a méhen belüli terhességet, még csak a 11 mm-es petezsákot láttuk, és totál oda voltam meg vissza:-)))
Kép az adatlapomon az én kis Picurkámról:-)))
Femibion 800-at kell szednem a terhesség 12. hetéig. December 20-án kell visszamennem újra:-))) Már alig várom, még három hét, de én már alig várom, hogy újra lássam:-)))
Lessétek meg az első fotót az adatlapomon:-)
Szia!Igen pont ma,most egész hamar 44napra jött meg.
Remélem jó híreket fogsz kapni szerdán!Gondolok rád:)
Írj majd,hogy mi volt!
Sziasztok! Florina, szerintem lehet, hogy most van peteérésed, a szervezet trükkös dolgokra képes :)
Petra, feltétlen írj majd, mi volt a dokinál!! Én szerdán megyek dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok, csökkent-e a ciszta, és lesz-e műtét előle...ha igen, akkor jó lenne Karácsony előtt túlesni rajta.Nikyci, neked megjött végül?
Szia Kilitie!!!
De rég hallottunk rólad:-))
Én teljesen jól vagyok, holnap megyek dokihoz, kicsit jobban éhes vagyok a kaja időkben, de ezen kívül nagyon nincs más tünetem, a melleim nagyobbak, de nem fájnak, nem szakadnak le. Mensi óta ma vagyok 4+4, de ha olyan kalkulátorba ütöm be a szülés várható időpontját, ahol meg kell adni a ciklus hosszát is, akkor már 5. hétre dob ki a kalkulátor. Nagyon reménykedek, hogy holnap jól megkukkolhatjuk a picikét, legalább a petezsákot:-))) Kezdek már miatta izgulni, kicsi félelem is van bennem, hogy minden rendben legyen, de valahogy jó érzés is van bennem, hogy minden rendben is lesz!!!
Sziasztok! Ki hogy van?
Andy és Petra, ti hogy érzitek magatokat? Mikor terveztek dokihoz menni?
Én ma teljesen jól vagyok. egy kicsit múlt a hányingerem és ennek örülök, cserébe a melleim akarnak leszakadni...
Túl vagyok az első kötelező vizsgálatokon és a vérvételen, már csak az erdményekre kell várni. Utána mehetek vissza a védőnőhőz, és adokimhoz. Jövőhéten biztosan megjönnek a leletek, úgyhogy dec. 8ára tervezem a következő orvoslátogatást.
Közben pedig rendületlenül szurkolok nektek, hogy végre mindenki beálljon a sorba!