2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Szia Bejus!
Már meggyógyultunk. A pocakom növekszik:) MAjd rakok fel képet.
Jó ha nem görcsöltök úgy rá. Most jó hogy el vagytok foglalva. Kitudja:)))
Szia!
Bárcsak láthatnám az esküvődet:)
Biztos szép leszel, és én biztos sírnék az esküvődön. Főleg ebben az állapotban.
Köszi jól vagyunk, bár most egy kicsit meg vagyok fázva.
Drukkolok, hogy a baba is sikerüljön minél hamarabb.
Szia Nina!
Nem. Annak nincsen semmi köze terhességhez.
Én igen...Ma lettem tag,szeretnék egy kis megerősítést kapni,hogy ilyen "vén fejjel",44 és fél évesen is sikerülhet a lombik-program... Ma voltam eredményhírdetésen,minden eredményem jó és a Páromnak is,mégsem bíztatnak semmi jóva,a korom miatt. Van Köztetek valaki,akinek sikerült????
Szeretném megkérdezni a már előttem járóktól,hogy mi következik ezután??? Mennyibe fognak kerülni az injekciók TB-támogatással??? Már eddig is sokat fizettünk a vérvételekre.Írjatok!!! Köszi: Dóra
Várom a válaszod.
Majdcsak nem kell már annyit gürizni, hogy elég legyen a pénz. Hátha a Fidesz most kitalál vmi okosat.
Még melóhelyen vagyok.
Amúgy nincs semmi különös,tegnap ünnepeltük a 2 éves évfordulónkat:)
Még este benézek,hogy mit mondott a dokim.
Ahha,értem.Akkor mennek ezerrel a drukkok az állásinterjúhoz!!!
Még ráér megfordulni a bébi:)A 2 kiló szerintem egyáltalán nem sok!Terheléses cukor miatt nem irigyellek.Majd mesélj,hogy élted túl:)
Szia Rony!
A párom passzív táppénzen van. Most várja, hogy mikor mehet ki Ausztriába. Ha minden igaz jövő héten már megy egy állásinterjúra.
A terhesgondozáson is minden rendben. Megtudtam, hogy a babám mendence végű. De nem baj. Majdnem 2 kilót híztam. 4 hét múlva pedig megyek terheléses vércukorszint mérésre.
Sziasztok!
Bejus,ez no comment:(((Drukkolok szeptemberre,az a ti hónapotok lesz;-))
Ági,olvastam a naplódat,örülök,hogy párod veletek van:)))És most hogyan tovább,helyileg fog dolgozni vagy?Mi volt terhesgondozáson?
Aranyos a pingvinpuszi,még nem hallottam:D
Ma megyek nődokihoz,a héten lettem egy vacakabbul,úgy fáj az egész altájam,mintha mensiznék,pedig annak már 1 hete,mindezt fogigátló mellett és a közérzetem sem jó:((Kíváncsi vagyok,milyen gyulladást talál és bízom benne,hogy talál gyors megoldást.
Szia Bejus!
Azért drukkolok neked, hogy még ebben az évben kismama lehess.
Én hogyne reménykednék, csak így egyedül maradtam, látod:((
Miújság veletek?
Sziasztok!
Millica,sajnálom:(( Fel a fejjel,mennek a drukkok a következőhöz,ami már babát hoz;-))
Köszönöm a jó kívánságot:)
Lányok,kivel miújság?
Köszönöm a drukkot én is kívánom neked ha eljön az ideje :) és mindenki másnak
Nekem sajnos ez a hónap sem sikerült.
Szia!
Örülnék ha kapnék képet.De a reményem elég kicsi. Szerintem annak örülhetek ha majd a nemét megtudom, még ha nem is biztosra.De ha netalántán kérek és kapok akkor biztos hogy felrakom.
Mi mind a két nap anyuéknál voltunk délután. Meg volt a testmozgásom:) Elég sokat kell gyalogolni ki anyuékhoz a buszmegállótól.