2010. decemberi babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Sajnálom! Nem baj, majd te indítod a 2011. januári fórumot. :-) Sok sikert!!!
Tegnap elött megjött. :( A decemberről már biztosan le csúsztunk.
Szia Mia87!
Mi a helyzet veled?
köszi. Remélem még csatlakozhatok. :) :) :) :)
Sziasztok!
Akinek összejött van egy fórum "2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!" címen.
A többieknek nagyon szurkolok, hogy következő hónapban sikerüljön!
Sziasztok! én hétvégére nem várom. és ha nem jön meg, még épp talán decemberi a kicsi. :)
igen, a metf.1*1 mindig, a closty 1*1 5napig, majs volt még utrogestan 2*1 hüvrlykúp 15-24 napig
És neked nőgyógyász írta föl? Csak azért kérdezem, mert nekem is pco-m van és én Clostit ( 4. hónapom) meg Bromot kaptam.
Sziasztok, én 9.-10.ére nem várom..ma vagyok a 25.napon. Első hónapom Closty-val, és Metforminnal vacakul is voltam tőlük.. épp ezért a gyanus jelek nem tudodm a babócának köszöhetőek-e, vagy csak a gyógyszerek mellékhatásai..nem merek reménykedni..
Van aki ápr. 11-re nem várja??? Tünetek??
Nos csajok, én is kiestem a decemberi babázók közül. Ma másfél nap késés után megjött!
Nem tudom biztosra még,hogy terhes vagyok-e vagy sem,de ha igen én szeretném megtartani,bár félek.
Sziasztok
hónapos mlesz 17-én a kisfiam.Tegnap kellett volna megjönnie.
Hát akkor izguljunk magunkért, és egymásért:).
Elméletileg keddre, a doki szerint a gyógyszerek miatt pont 28 naposnak kell lennie a ciklusomnak, a múlt hónapban 1 napot késett.
Mikorra nem várod? Amúgy üdv, a várakozók csapatában:).
Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék hozzátok, még van pár napunk, hogy kiderüljön lesz-e decemberben kistesó.
Ez volt a második clostil+duphaston-os hónapom, eddig semmi babás vagy mensis érzésem nincs, csak a duphaston mellékhatásai :(.
Így kell, mindig ott legyen az optimizmus (persze tudom én, hogy szomorú vagy).
Hat megprobalom... :) Vegulis jon a lombik kb 1 honap mulva szoval remeljuk az majd sikerul, ha addig nem is jon a kisfonok :)
Sajnálom! De légy erős, és ne törj le(nagyon)! Küldöm a pozitív energiákat! És pár nap múlva lehet én is csatlakozok hozzád!
Hat nekem (kb mondhatom) hogy meg is jott, egyelore meg csak keves, de nemsokara beindul, szoval nem lesz decemberi babam :(
Nekem egy hete feszül a hasam. Meg ma már volt ilyen,mindjárt megjön érzésem, és vasárnapra nem várom. És ma rettentően nyűgös is vagyok. De lehet csak a tavasz...
Hahó!Van valaki?
Lányok!Ti éreztek valami terhességre utaló jelet?
Nekem fáj a hasam olyan mindjárt megjön érzés, de ez még nagyon korai lenne ha jel lenne, mert 8-ára nem várom!
Szerintetek?
Hat azert ez gaz, h csak akkor foglalkoznak az emberrel, ah "mar baj van" vagy akkor ha mar evek ota probalkoztok sikertelenul. :(
De ne add fel, meglatod, mikor nem is figyelsz majd ra, akkor koszont be a baba :) Igy szokott lenni. De mondjuk ha rajta vagytok a teman, akkor nehez nem koncentralni, de meg kell probalni.
Nem. Még hónapokkal ezelőtt, amikor csak tervben volt a babaprojekt kérdeztem, hogy esetleg nem csinálnának egy nagyobb kivizsgálást. Szabályszerűen kiröhögtek, hogy erre semmi szükség,meg nagyon fiatal vagyok még, majd pár év múlva, ha már tényleg nem sikerül természetesen a baba, akkor majd kivizsgálnak. Magándoki meg egy kisebb vagyonba kerülne... Persze rákszűrés, és laborhoz ragaszkodtam, mostanában voltam belgyógyon is (EKG, cukor, vérnyomás), de ennyi.
További ajánlott fórumok: