Gyermekmentes fórum, jöhet minden (beszélgetés)
Szia! Ne haragudj, nem voltam gepnel egesz hetvegen, mert meglatogattak a szuleim:)
Honnan ismerlek? Most igy nem ugrik be, mert sok emberrel tartom a kapcsolatot, meg sokan irnak nekem privatban ilyen-olyan dolgokkal kapcsolatban.
A biciklim nem akarja megszokni:))))
Jó reggelt!:)))
Hja!:)) Hát így könnyű!:))
itt a hegyekbe,még a patakok is alig csordogálnak:(
Na most Túrkevén,egy panelban nem szeretnék lenni:)....itt is döglesztő meleg van:)
Én ha elalszom,már nem szenvedek....de az uram tegnap is fent volt hajnali 5-ig:)....látványosan szenved a melegtől...én meg a hülye ventilátorjától:D
Azt írja az időkép,hogy Túrkevén volt a csúcs
Friss - 39,1 fok az új július 10-i rekord, melyet Túrkevén mért az Országos Meteorológiai Szolgálat (MTI). 2007 júliusa óta nem mértek ilyen meleget hazánkban.
Hááát nem volt akkora tömeg...nagyobbra számítottam....
Igen a tájat,gyönyörű...rá látni a tóra...és körbe vesznek a Mecseki hegyek....Imádok itt élni:)
Voltál már?...Van szabad strandja....de az a tóban...és abban vannak siklók,halak,és társaik....de ez egy új létesítmény:)...közel van,és tényleg jó:)
Amúgy tényleg gyönyörű hely:)
A lényeg a lényeg h nagyon jó volt....persze a fiuk miatt kiszálltunk,és esély se volt rá h még egyszer legyen helyünk:)...ezt nekem találták ki...mivel úszni nem tudok:)
Viszont a panelban(itthon)b@szott meleg van:)
Jahh ez a nyaralásunk első felvonása volt...Sajna mi se járunk nyaralni...csak ilyen 1-1 napos fürdőzésre:(