Gyermek fogorvos (beszélgetés)
egyébként nem kell feltétlenül szuri 6 éves gyereknek...attól függ mit csinálnak....mert ha elhalt a foga és ki kell fúrni akkor az már nem érez semmit....a gyulladás túlmehet a fogán és minden fáj de a foga már nem él és csak azért kell kifúrni hogy a gyulladás ki tudjon ürülni...
Sok gyerek inkább elviseli ha egy pillanatra fáj valami mintha kap egy szurit,ami azért jelzem csak szuri,és teszem azt a gyulladt foga nem zsibbad el és utána ugyanúgy fáj minden...akkor 2x szenved a gyerek...és egy szuri után némely gyereket még nehezebb beültetni újra a székbe..
Nem akarok senkit megbántani...egy felnőtt azt csinál magával amit akar..de a gyerekét vigye el tömesse be a fogát addig amig pici a luk és nem fáj a foga...ez a szülő felelőssége
És nem feltétlen az orvos a tahó ...
Megjegyzem vannak kivételek mert én is találkoztam olyannal is...
kifejtened bovebben????
mi a baj vele?
Nem akartam regisztrálni, csak olvasgattam a fórumot. De emellett nem tudok elmenni szó nélkül.
Szuszi, hogy te mekkora barom vagy!
Javaslom a nevelési elveidről vagy elvtelenségedről beszélgess el egy szakemberrel.
Az hogy önmagában ez a kérdésként felmerül benned engem felháborít. Az meg hogy kétszer is...
Ilyenkor hiszek az emberiség genetikai szabályozásában.
Gondolkodj el picit mielőtt legközelebb a gyerekedre nézel...
További ajánlott fórumok:
- Hány éves kórtól vinnéd el gyermeked fogorvoshoz és/vagy szemészhez, ha nincs probléma, csak úgy szűrésre?
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?
- Gödöllőn vagy környékén tud valaki jó gyermek fogorvost?
- Tudnátok ajánlani nekem "maszek" gyermek fogorvost, illetve felnőttet is a VII vagy XIV kerületben?
- Kedves, alapos, jó gyermek fogorvost keresek Budapesten?
- Tud valaki ajánlani Gyöngyös környékén fogorvost gyermek fogszabályozásra?