Gyerekjáték: a Tesco-s fa vasúti sínek kompatibilisek az Eichhorn sínekkel? (tudásbázis)
Én neten látok ilyesmiket. De jó ötletet adtál, rákérdezek mail-ben tőlük;)
Fiam is nagyon szeret vonatozni;) Mondjuk hogy ebben a mini lakásunkban már hol állítjuk fel, ha annyi része lesz, passz;) Így is keresztül-kasul lépünk rajtuk, pedig minden sínt nem is használ fel...
brio az pont nincs,de ha elviszes egy síneteket a boltba megnézik neked az eladók :)
mi is annyit összevásároltunk már amúgy....nagyon régen vonatmániás a kicsi.
Dehogyis, szuperek, csak a fiamnak mindig bővítem a sínpályáját(már 3 éve). Idén kap a Jézuskától még a sínpályához passzoló eichhorn óriáskereket, meg vasúti megállót, meg alagutat, na és Brio-ban láttam olcsóbban vasúti átjárót. Olcsóbb, mint a teszkóban kapható, meg az eichhorn. Csak olyan lutri, hogy akkor tutira passzolna-e.
Hátha vki már passzintott össze Brio-t Teszkóssal:)
Köszi:D
Várok, hátha vki már próbálta..
Hello!!!:D
Nem akartam kiírni, de úgy látom kijavították, s akkor ki lehet..
Neten néztem játékboltokban az eichhorn síneket, meg egyéb tartozékokat, csak nemtom, hogy passzolnak-e a tesco-shoz...(mert nekünk eddig csak ez utóbbi van)
Szió!:)
Mi az az eichh... sín?
Nekünk tescós meg ikeás van, ezek kompatibilisek.:)
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet eladni a sok használt gyerekjátékot, ruhát?
- Freemail probléma! Azt írja, az IE6-os verzióval már nem kompatibilis. Mit tudok tenni, hogy meg tudjam nézni a mappáimat?
- Ismersz valami jópofa gyerekjátékot, amihez nem kell játék? Mint pl. a barkoba?
- Tud valaki ajánlani érintőképernyős gyerekjátékot?
- Van egy talán ázsiai gyerekjáték. Kergetőzünk...
- A track master vasút kompatibilis a hagyományos fa sínekkel? (tesco, ikea, brio...)