Freemail probléma! Azt írja, az IE6-os verzióval már nem kompatibilis. Mit tudok tenni, hogy meg tudjam nézni a mappáimat? (tudásbázis)
[freemail] Internet Explorerben
Kedves Felhasználóink!
Szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy 2010. szeptemberétől a [freemail] fejlesztése során az IE 6-os verziójára már nem tudjuk biztosítani a teljes kompatibilitást, így javasoljuk a böngésző frissítését vagy valamely másik böngésző program használatát, pl Firefox, Chrome.
Szeretnénk egyben bemutatni a [freemail] webslice működését IE8 alatt, melynek segítségével legfrissebb leveleinket bármely másik weboldal böngészése közben ellenőrizhetjük: tovább
Nálam ezt írja a freemail:
A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#01154)
Az enyém sem jó. Hétvégén mindig ez van. Karbantartás, stb.
Holnapra biztos megjavul. Én Mozilla Thunderbird-ön használom a freemailt, és nekem sem jönnek a levelek. Pedig tisztán tudom, hogy van. Szóval türelem. Megjavul, csak idő kérdése. Hétvégi probléma!
nekem operával ezt mondja:
()
[újra] | [vissza a beérkező levelek listájára] | [kilépés]
Töltsd le az explorer böngésző újabb változatát.
Vagy válts böngészőt.
További ajánlott fórumok:
- Melyik Skype verzióval lehet nyílt üzenetváltást kezdeményezni?
- Gyerekjáték: a Tesco-s fa vasúti sínek kompatibilisek az Eichhorn sínekkel?
- Nem tudok 8.5-s msn-re pluszt feltenni, amiket találtam nem engedi telepíteni.Tud valaki segíteni melyik verzióval próbálkozzak?
- Mega bloks kompatibilis a lego duoploval?
- Duploval kompatibilis kockák
- PS3 konzol Tv-re szeretném kötni, de csak scartos bemenet van.PS2-ből megmaradt ez a kábel,de nincs képem.Lehet hogy nem kompatibilis?