Gyenge immunrendszer (beszélgetés)
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni Óvodába dolgozok már pár éve és az a problémám,hogy minden gyerek betgséget elkapok a gyerekektől,de inkább légúti problémáim vannak.Tudnátok valami megoldást írni?
Várom az üzeneteket privátba
Köszönöm előre is
Üdv
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy ha én szedem a Béres cseppet plusz C vitamin akkor ehhez szedhetek Supradin multivitamint vagy bármilyen multivitamint?
hát én megvettem de marad a hűtőben asszem....
A halolaj az mire jó:-O?
Én pont ezért nem vettem echinacea cseppet, mert alkohol van benne!
Én is voltam a DM-ben, Én foghagyma és halolaj kapszulát vettem, kíváncsi vagyok, ezzel milyen hatást érek el!
Béres csepp kidobva....
az Echinacea csepp csak gyógyszertárban kapható vagy máshol is beszerezhető?
Ez tényleg ilyen hatásos? és árban kb mennyi?
sziasztok.Nekem is nagyon gyenge az immunrendszerem sajnos:-( Pár hete rengeteg c vitamint fogyasztok (tabletta plussz citrom) de most mégis fáj a torkom.
A béres cseppre gondoltam de ezek szerint az sem ér semmit.
Én nem szedek semmi vitamint és lekopogom még nem voltam beteg!
Napi több mint fél liter zöld tea..... Alma, banán, savanyú káposzta, zöldség!! Jah meg sok fokhagyma!! :)
Én ebben hiszek! Eddig bevált! A legnagyobb betegségem, eddig az volt, (most) hogy fájt a torkom 1 napig!!
Jah meg szerintem sok séta, friss levegő és ami még szerintem fontos, hogy ne legyen meleg a lakásban!! sok embernél úgy van, hogy jó meleg van náluk 23 25 fok, aztán kimegy az 5 fokra....persze hogy megfázik!!!
Mikor otthon laktam nálunk is így volt 23 25 fog, mindig beteg voltam, most külön élünk párommal és 16-18 fok van egész nap, este, mikor jön a fürdés vacsi tv.... akkor fűtűnk be MAX 21-22!!!
Echinacea csepp, kúraszerűen használva! Ha lebetegednél nagyobb dózisban kell szedni. Garantáltan könnyebben gyógyulsz a segítségével.
Nem szedhetik: terhesek, kisgyerekek és akik vezetnek (alkoholos kivonat).
Együttérzésem. :( Nekem is volt még régebben három-négy ilyen évem. Nem tudom, hogy mi hozott ki belőle, de az utóbbi 5 évben nem voltam beteg.
Semmit sem csinálok másként és nem szedek/szedtem semmit sem, úgyhogy fogalmam sincs, hogy ez min múlik.
(Illetve egy dolog változott, elköltöztem Pestről, először egy Győr melletti faluba, majd pedig Győrbe...lehet, hogy ez???)
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy ősztől, tavaszig szinte folyamatosan beteg vagyok, elkapok mindig valamilyen feslőlégúti betegséget, nem tudom mivel tudnám kicsit erősíteni az immunrendszerem!
Béres cseppet szedek, de nem látom sok értelmét!
Amugy meg össze-vissza vizsgáltak, és tök egészséges vagyok, és mégis ....
Jár valaki hasonló cipőben??
Mi segíthetne??
További ajánlott fórumok:
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Kecsketej és az immunrendszer
- Hogyan erősítsem az immunrendszerem?
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?
- Tudtad, hogy egyes termékek némely összetevői károsak az immunrendszerre és gyengítik azt?
- Honnan tudom, hogy erős vagy gyenge az immunrendszerem?