Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gyakori szemhéjrángás. Tapasztalatok? (beszélgetés)
Úgy tudom,ilyenkor jó,ha szedünk B1-vitamint.
attól, mert vannak ennél nagyobb gondok az életben, még iszonyúan zavarhat, pláne, hogy a moderátoroktól ennyi legalább elvárható lenne....
Amikor azt mondja a főnököm, hogy már a szemem is rángatózik tőled, akkor főzök neki egy kávét, meg teszek egy javaslatot, hogy mivel töltse otthon a férjével az estéjét a munka helyett:D
Irigyellek a problémádért!
(mikor javítják már a helyesírási hibát , legalább a címben? borzalmas ránézni is!)
A kérdés feltevőjének a sok folyadékfogyasztást ill. Magne B6 szedését javaslom.
Az a napi egy kv nyugodtan mehet,főleg,ha hozzá van szokva a szervezeted!Szedjél B vitamint! B-vitamin komplex vagy Polybé....recept nélkül kapható.
Elmúlik a szemhéj rángásod,de ne légy türelmetlen,mert hetekbe is telhet mire megszűnik.(Nekem is volt)
A citromfűtea ettől függetlenül jó ötlet,ha ideges vagy.
Nem mertem a kávét egyszerre elhagyni, mert megfájdul a fejem.De köszönöm a jó tanácsokat. Megpróbálom megfogadni.
A reggeli kávé helyett igyál egy csésze citromfű teát, próbáld ezt meg.
Nem tudom megjósolni, hogy el fog-e múlni.
Szerintem adj még egy kis időt a vitaminnak és a magnéziumnak, szedd tovább őket, a kávét próbáld elhagyni...
Én örökké idegeskedek valami miatt. Sajnos rosszak az idegeim. Ezen nem igen tudok változtatni.
Nem lehet, hogy sokat idegeskedsz valami miatt?
Bocsi! Nem vagyok valami jó helyesíró.De nem tudtam ,hogy ez itt feltétel.
Naponta hányszor jön elő?
Ezeket a vitaminokat szedem már egy hete kb.Kávét pedig csak reggel iszom azt is a Nescafé 3az1-bent. Szerintem ez nem sok.Köszönöm a segítséget. El fog ez múlni valaha? Csak napközben van, amikor aktív vagyok. Szerencsére.De nagyon idegesít már.
Szemhéjrángás B6 vitamin és magnézium hiánya miatt alakulhat ki. Illetve a kevés folyadék fogyasztás, és a szem erőltetése is szerepet játszhat...
Próbálj több folyadékot inni, például citromfű teát-ezt elalvás előtt.
Kávézol? Ha igen, csökkentsd a mennyiségét! Ez saját tapasztalat...
Nagyon ritkán van,az okát nem tudom.
Sajnos ismerem és nem tudok semmit kezdeni vele, de nagyon kikészít. Régebben nem volt, de mostanában gyakori:(
Már három hete kb óránként 5-6 alkalommal rángatózik a jobb felső szemhélyam.Már mindent kipróbáltam amit lehetett.Vitaminok,borogatás,pihenés. Volt valakinek ilyen tapasztalata?
Gyakori szemhély rángás. Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok: