Gyakori nyári gyermekbalesetek, és az elsősegélynyújtó feladatai (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori nyári gyermekbalesetek, és az elsősegélynyújtó feladatai
3. Fortuna79
2009. febr. 9. 10:45
Pencil nagyon hasznos információk, köszönöm neked a segítséget. Várom a folytatást. Amire még kíváncsi lennék: kullancs csípés. Még nem volt szerencsére, de nem tudom, hogy honnan lehet felismerni, ha pl. már nincs benne a gyerekben, vagy hogy lehet kiszedni. Sokan azt mondják be kell kenni krémmel, van aki viszont azt mondja TILOS! mert akkor köpi bele a szervezetbe azt, ami agyhártyagyulladást okoz.
puszi:Adri
2. 8d17011552
2008. júl. 22. 19:43
Érdekes észrevételezés és nagyon jó gondolatok
1. pencil
2008. júl. 22. 17:03
Itt a nyár, a vakáció, a játszóterezés, strandolás és kirándulások ideje.
Sajnos ilyenkor még gyakoribbak a gyermekbalesetek.
Ezekről írtam le néhány fontos gondolatot. Mit is tegyünk, ha egy kisgyermeket esetleg felnőttet baleset ér.
Ugrás a teljes írásra: Gyakori nyári gyermekbalesetek, és az elsősegélynyújtó feladatai
Sajnos ilyenkor még gyakoribbak a gyermekbalesetek.
Ezekről írtam le néhány fontos gondolatot. Mit is tegyünk, ha egy kisgyermeket esetleg felnőttet baleset ér.
Ugrás a teljes írásra: Gyakori nyári gyermekbalesetek, és az elsősegélynyújtó feladatai
További ajánlott fórumok:
- Hol vannak bababarát / gyermekbarát nyaralóhelyek a Balatonnál?
- Ki vett már részt elsősegély tanfolyamon és milyen a vizsga?
- Ájulás után elsősegély - Segítenek az emberek? Tudják, hogy mi a teendő?
- Felmondhat a munkáltató olyan munkavállalónak, aki nem sokat beszél a munkahelyen, de a feladatait elvégzi?
- Kibontott elsősegély dobozért bűntetnek, ha a lejárati ideje 2013.03.hó?
- Az egyes jegyek karmikus feladatai a párkapcsolatban