Az egyes jegyek karmikus feladatai a párkapcsolatban (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az egyes jegyek karmikus feladatai a párkapcsolatban
bika a jegyem...és rák az aszcendens..
én inkább bika vagyok :))
Nagyon igaz amit írtál.Én "nyilas" vagyok "bak" ascendensel.Hamar kiábrándulnék,viszont a bak stabilitásra ösztönöz és kitartóvá tesz a párkapcsolatban.A párom "szűz"jegyű és "bika"ascendense van. Sokszor csak az anyagiakkal foglalkozik és úgy gondolja a pénztől függ minden az életben. A párkapcsolat,az hogy van-e barátod,hogy szabadidődben otthon ültök-e vagy elmentek-e moziba vagy kirándulni?!
Részben igaza van mert elanyagiasodott az élet!
Van benne sok -sok igazsag - pl. ket kos köszt vagy egyszere tuzjatek es halalra veres következik vagy az elentete - nagy - nagy szerelem , szeretett ! az utolso az en esetem !
Elnezest a helyesirasert nem vagyok magyar es nem elek magyarorszagon !
Nekem is nagyon tetszik a cikk!
Én skorpió vagyok, a szerelmem pedig mérleg. Sajnos, amit a mérlegről írtál nagyon ráillik! Ő, önbizalom, határozatlanság és kezdeményezőkészség híján nem mer belevágni a velem való párkapcsolatba, inkább marad a régi, megszokott, kényelmes kapcsolatában, ami már semmi örömet nem okoz a számára, viszont a kisujját sem kell mozdítania érte. Engem szeret, remekül megértjük egymást, de nem dönthetek helyette... Ezért -hosszú évek gyötrődése után- végül én mondtam le róla úgy, hogy tudom, érzem: mi összetartozunk.
Nagyon jó a cikked, engem is érdekelnek az ilyen és hasonló dolgok.
Minden nap el olvasom a horoszkópom, kezdek a megszállottja lenni lenni az ezotériának.
A cikkedben nagyon is magamra találtam.
Ugrás a teljes írásra: Az egyes jegyek karmikus feladatai a párkapcsolatban
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?