Grúz diós uborkasaláta recept
A Grúz diós uborkasaláta hozzávalói:1 szép nagy kígyóuborka
2 dl joghurt
2 ek citromlé
10 dkg dió
1/2 mk frissen őrölt bors
porcukor
só
A Grúz diós uborkasaláta elkészítési módja:
Az alaposan megmosott uborkát héjastul egész kicsi, maximum 1 cm-es kockákra vágjuk. A joghurtot a citromlével, sóval, borssal, kevés cukorral pikánsra ízesítjük, az uborkára öntjük, majd a durvára tört dióval együtt jól összekeverjük. Lefedve legalább fél napra hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjen.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2011. okt. 28. 00:54
A grúz diós uborkasaláta elkészítési módja és hozzávalói.