Gripe Watert használók: 5 ml-t vagy 1 kiskanállal adtok a babának? (tudásbázis kérdés)
1. raheeman
2011. nov. 2. 21:17
Nekem 4 hónapos a kisfiam. Sajnos nincsen annyi tejem hogy elég legyen neki,így tápszert is kap. Én minden etetésnél a pótlásába teszek 1 teáskanállal (ennél van még egy mérettel kisebb kanál a kávés).
Amíg nem kapta Gripe Watert addig sikítva sírt szegény. Onnantól hogy elkezdtem adni neki, sokkalta nyugodtabb lett és alvásközben is nyugodtan tudott pukizni anélkül hogy megébredt volna a görcsökre. Próbáltam az Espumisan cseppeket is de az nem nagyon használt.
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?