Gránátalmalé 100%. Állítólag csodaszer. Szerinted? (beszélgetős fórum)
messze vagy..
:)
Ettem savanyúkáposztát.
Jelentkezzen aki taposta! :)
jó válasz, a fokhagymát meg mellérakod..
Gránátalmalé follyon a csapokból!
Menjünk tüntetni! :):):)
neeeemmm..
Feltételezem,hogy a mai technika mellett van gépi
megoldás.
ezaz!
:))
nyilván nem minden ukrán vagy orosz és egyéb randán megöregedő nőnek elixír a gránátalma, nem is biztos, hogy mind hozzájut, ismerve a körülményeket, a mélyszegénységet, egyebeket..
fölösleges csodának titulálni,bár meglehet valakinek azt jelenti..el kell fogadni,tiszteletben tartani és továbblépni, megkeresni magad csodáját, nem mindenen lamentálni...
süt a Nap, az most csoda, nem?
Nem, nalunk a varos tele van ilyen ukran bevandorlomunkas nokkel, tok le vannak robbanva 35 evesen, pedig fiatalon biztos szepek voltak...
Szoval a granatalma oregedestgatlo, akkor vagy pont ok nem isszak, vagy az ukran fajta nem olyan hatasos:)
Es ezt a fog dolgot tenyleg nem ertem :O
Lehet hogy azok az öregek akiket te láttál, már 100 évesek is elmúltak.
A fogatlanok pedig talán 135 évesek lehetnek. :):)
kis finnyás..
:))
A bor az más, mert valahogy csak leszalad.:)
De ha arra gondolok, hogy valaki mezítláb trancsírozza /elősavyanyítja/ a káposztát, akkor elhányom magam. A láb nem kifejezetten tiszta "eszköz".
Fúúúj. :)
állítólag a szőlőt is lábbal tapossák, ha épp nem présben tekerik.. akkor se must, se bor?
Szeretem a savanyú káposztát, de lenne egy ezzel kapcsolatos felvetésem.
Ha igaz, hogy a savanyúkáposztát csupasz lábbal illik taposni, akkor én köszönöm szépen de nem kérek.
Tényleg így készül? Csupasz lábbal kell taposni?
Túl sok a csodaszer.A magyar savanyú káposzta se le-
becsülendő és megfizethető.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Hol lehet venni 100%-os gránátalmalevet? Gyógyszertár?