Gond, ha tovább marad rajtam a járógipsz? (tudásbázis kérdés)
Gondolom h a járógipszet már levették.
Ha igen, akkor milyen állapotban van a lábad?
Nekem a váll kulcscsontom volt eltörve, pár évtizeddel korábban, ami nem volt gipszbe.
Vadászni mentünk, ráfutottunk frissen esett jégre, berepültünk az árokba, miközben forogtunk a levegőben.
Vadonat új pickup truckot az olvastóba küldtük.
Nem foglalkozok vele, csak tudok róla. Volt ismerősöm, aki eltörte pl. a csuklóját, a gipsz levétele után terápiára kellett neki járni, hónapokig.
Néhány hónapig járt terápiára, mire újból rendesen működött a keze.
Pl. a csuklóban sok kis csont van, amik mozgatás közben csúsznak egymáson.
Amikor valaki pl. eltör valamijét, és gipszbe van hetekig, nem működik úgy mint mielőtt gipszbe tették, a levétel után.
Hogy jól működjön, terápiára van szükség.
Magyarázat helyett belinkelek képeket, h mi az.
Ha bármi kérdésed van, kérdezz.
Ez egy szakma.
Szerinted adtak volna későbbi időpontot, ha gond lenne? Egyébként igen, mindenki hülyének fog nézni...
Mondjuk nem mindegy mi az a "tovább", 1-2 nap, vagy 1-2 hét? Egyébként annál később kezded el újra rendesen használni, és annál később kezdődik el a valódi gyógyulás...
További ajánlott fórumok:
- Aki tovább maradnak fent mint éjfél...
- Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy tovább maradjon "állva"?
- Sziasztok!6éves ikerlányaim maradnak még 1évet óvodában, az iker GYES-t kapom automatikusan tovább december után is vagy intézni kell?
- Hogy tudom úgy beállítani a freemailt, hogy maradjon egy példány a beérkezett levelekből és továbbítson is egyet a másik e-mail címemre?
- Van valaki, aki külföldön szült, de otthon megigényelte a GYES-t, de maradt még továbbra is külföldön?
- Nyers maradt a bejglim, mit gondoltok, lehet tovább sütni?