Gombaszósz recept



1 fej vöröshagyma
szójaszósz
csiperkegomba (frissen elkészítve a legjobb, így mindig annyit készíts, amennyit megeszel)
olaj
főzőtejszin
A Gombaszósz elkészítési módja:
Serpenyőben, 1 evőkanálnyi olajat felhevítűnk Beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát Üvegesre pároljuk Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát Megpároljuk, majd 2 evőkanál szójaszószt öntünk bele, összeforgatjuk, ezután 1 dl főzőtejszínt öntünk hozzá, ezzel is összepároljuk, a végén pedig ízlés szerint sózzuk.
aki szereti, tehet bele chilliport, is
frissen elkészítve a legjobb
a gomba leve, a szóójaszósz, és a tejszín remekül harmonizál egymással.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 22f56b42c8, 2008. febr. 24. 15:07
A gombaszósz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.