Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás zúzaragu recept

Gombás zúzaragu recept

A Gombás zúzaragu hozzávalói:
50 dkg zúza

15 dkg gomba

1 fej vöröshagyma

zsír vagy olaj

1 kis pohár tejföl



pirospaprika


A Gombás zúzaragu elkészítési módja:
A megtisztított zúzát feldaraboljuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük. A hagymát kockára vágva zsiradékon megfuttatjuk, megszórjuk a pirospaprikával, belekeverjük a zúzát. Sózzuk, és kevés vizet öntve alá majdnem puhára pároljuk. Mikor a zúza már majdnem puha, belekeverjük a szeletelt gombát, készre főzzük, majd belekeverjük a tejfölt, egyet még rottyantunk rajta. Galuskával tálaljuk.

Egyszerű,olcsó és finom


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás zúzaragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook