Gombás zúzaragu recept
A Gombás zúzaragu hozzávalói:50 dkg zúza
15 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
zsír vagy olaj
1 kis pohár tejföl
só
pirospaprika
A Gombás zúzaragu elkészítési módja:
A megtisztított zúzát feldaraboljuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük. A hagymát kockára vágva zsiradékon megfuttatjuk, megszórjuk a pirospaprikával, belekeverjük a zúzát. Sózzuk, és kevés vizet öntve alá majdnem puhára pároljuk. Mikor a zúza már majdnem puha, belekeverjük a szeletelt gombát, készre főzzük, majd belekeverjük a tejfölt, egyet még rottyantunk rajta. Galuskával tálaljuk.
Egyszerű,olcsó és finom
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 9c8432d068, 2008. szept. 8. 18:27
A gombás zúzaragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.