Gombás tojáskrém recept
30 perc
A Gombás tojáskrém hozzávalói:
4 főtt tojás,
10 dkg puha vaj,
15 dkg ízlés szerinti gomba,
fél mk őrölt fehérbors,
fél ek vágott petrezselyemzöld.
A Gombás tojáskrém elkészítési módja:
A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd aprítógéppel nagyon apróra vágom. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm, vagy aprítógéppel apróra darabolom. Habosra keverem a puha vajat, összekeverem a borssal és a vágott petrezselyemzölddel. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Hamar romlik, másnap lehetőleg fogyasszuk el(ha addig marad).
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. okt. 21. 19:09
A gombás tojáskrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.