Tejszínes-kávés csók recept
30 perc
A Tejszínes-kávés csók hozzávalói:
1 dl tejszín
4 evőkanál tej
20 dkg tejcsokoládé
1 evőkanál instant kávé
1 cs Francia drazsé
A Tejszínes-kávés csók elkészítési módja:
A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáöntve újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és a kávét is beleöntjük. 5 percig állni hagyjuk, majd fakanállal fényes, sima masszává keverjük. 30 percig szobahőmérsékleten hűtjük. Habzsákba töltjük a masszát, és minyonpapírra apró "csigákat" nyomunk belőle. Minegyik tetejére 1 drazsét illesztünk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. okt. 18. 17:08
A tejszínes-kávés csók elkészítési módja és hozzávalói.