Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Tejszínes-kávés csók recept

Tejszínes-kávés csók recept

Elkészítési idő 30 perc

A Tejszínes-kávés csók hozzávalói:
1 dl tejszín
4 evőkanál tej
20 dkg tejcsokoládé
1 evőkanál instant kávé
1 cs Francia drazsé


A Tejszínes-kávés csók elkészítési módja:
A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáöntve újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és a kávét is beleöntjük. 5 percig állni hagyjuk, majd fakanállal fényes, sima masszává keverjük. 30 percig szobahőmérsékleten hűtjük. Habzsákba töltjük a masszát, és minyonpapírra apró "csigákat" nyomunk belőle. Minegyik tetejére 1 drazsét illesztünk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tejszínes-kávés csók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook