Gombás-sonkás csirkemell recept
A Gombás-sonkás csirkemell hozzávalói:1 nagy pohár tejföl
50 dkg csirkemell
20 dkg gomba
20 dkg sonka
reszelt sajt
ételízesítő
olaj
liszt
hagyma
A Gombás-sonkás csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket közepes szeletekre vágom, és lisztbe forgatva hirtelen átsütöm mindkét oldalán. Kevés hagymán megpirítom a gombát. Egy tepsi aljára kevés olajat öntök, majd ráfektetem a csirkemelleket, mindegyik tetjére egy marék gombát és felszeletelt sonkát halmozok. Tetejére simítom az ételízesítővel elkevert tejfölt, és reszelt sajttal meghintem. Sütőben kb. 35-40 perc alatt átsütöm.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Teráz, 2007. szept. 22. 21:14
A gombás-sonkás csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.