Gombás rakott csirkemell recept
A Gombás rakott csirkemell hozzávalói:50 dkg csirkemellfilé
20 dkg gomba
3 db főtt tojás
1 db nyers tojás
2 db zsemle
15 dkg sajt
4 dl tejföl
só
őrölt fekete bors
ételízesítő
A Gombás rakott csirkemell elkészítési módja:
1. A csirkemellet nagyon vékonyra felszeleteljük, margarinnal kikent jénai tálba helyezzük, hogy az edény alját elfedje. 2. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük a felaprított gombával és a főtt tojással. 3. Ízlés szerint fűszerezzük, majd összedolgozzuk a nyers tojással. 4. Ezzel a töltelékkel befedjük a húst, 3-4 dl tejfölt teszünk a tetejére. 5. Közepes lángon megsütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2012. ápr. 5. 15:19
A gombás rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.