Gombás fasírtpogácsa recept
A Gombás fasírtpogácsa hozzávalói:50 dkg sertéshús
10 dkg gomba
3 szelet kenyér
3 evőkanál olaj
2 tojás
1 csokor zöldpetrezselyem
1 fej vöröshagyma
zsemlemorzsa
só
bors
A Gombás fasírtpogácsa elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát az olajon dinszteld meg, majd szórd rá a finomra aprított gombát és petrezselymet. Párold meg, majd gyúrd össze a darált hússal, a kifacsart kenyérszeletekkel, egy tojással és sóval, borssal. Formázz a kezeddel közepes pogácsákat, majd forgasd meg őket tojásban és zsemlemorzsában. Végül felforrósított olajban süsd meg őket.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. okt. 23. 18:11
A gombás fasírtpogácsa elkészítési módja és hozzávalói.