Gomba csorba recept
A Gomba csorba hozzávalói:
0,5 kg csiperke szeletelve
1 fej hagyma aprítva
2 répa reszelve
1/4 zellergumó reszelve
1 kápia paprika apró kockára vágva
2-3 gerezd fokhagyma zúzva
1 kis doboz tejföl
1 tojás sárgája
1 kisebb csokor friss kapor vagy u.a. petrezselyem
só, bors

A Gomba csorba elkészítési módja:
A hagymát, zellert, répát, paprikát olajon megdinsztelem, rádobom a gombát, hozzáadom a fokhagymát, felengedem vízzel, sózom, borsozom, készrefőzöm. A tejföl-tojássárga keverékkel besűrítem, beleszórom az apróra vágott kaprot és tálalom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2018. aug. 7. 08:22
A gomba csorba elkészítési módja és hozzávalói.