Pangasius zöldségágyon recept
A Pangasius zöldségágyon hozzávalói:4 pangasiusfilé (egyenként 120-150 g)
80 dkg vegyes zöldség (murok, újhagyma, cukkini, vinetta)
olaj, só, bors, citromlé
fél deci száraz fehérbor
A Pangasius zöldségágyon elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, apróra (kocka, karika ízlés szerint ) vágjuk és 3 evőkanál olajon megdinszteljük, majd elterítjük egy kiolajozott tűzálló tál alján. Meglocsoljuk fél deci száraz fehérborral. A halfiléket sózzuk, meglocsoljuk citromlével és elhelyezzük a zöldségek tetején. Kb. 200 fokos sütőben 20 percig sütjük, 10 percig alufóliával lefedve, további 10 percet fólia nélkül.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2011. máj. 5. 12:30
A pangasius zöldségágyon elkészítési módja és hozzávalói.