Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Pangasius zöldségágyon recept

Pangasius zöldségágyon recept

A Pangasius zöldségágyon hozzávalói:
4 pangasiusfilé (egyenként 120-150 g)
80 dkg vegyes zöldség (murok, újhagyma, cukkini, vinetta)
olaj, só, bors, citromlé
fél deci száraz fehérbor


A Pangasius zöldségágyon elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, apróra (kocka, karika ízlés szerint ) vágjuk és 3 evőkanál olajon megdinszteljük, majd elterítjük egy kiolajozott tűzálló tál alján. Meglocsoljuk fél deci száraz fehérborral. A halfiléket sózzuk, meglocsoljuk citromlével és elhelyezzük a zöldségek tetején. Kb. 200 fokos sütőben 20 percig sütjük, 10 percig alufóliával lefedve, további 10 percet fólia nélkül.


Kategória: Halas ételek receptjei


A pangasius zöldségágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook