Golyós dezodor vs stift - melyik a jobb? (beszélgetés)
Az Adidas stift szuper. A golyósokat nem szeretem.
Így van ahogy Wecuska is írta.
Eddig csak a vichy stiftet tudtam csak,de ha lenne olcsóbb,azt szívesen venném.
Megírod?Köszi :)
szinte mindegyikben van.drogéria üzletekben lehet kapni aluminium menteseket.nagyon veszélyes.mellrák előidézője lehet,mert eltömíti a pórusokat,ezért nem tudnak a nyirok mirígyek megfelelően szellőzni,és a verejtékkel nem tud távozni a szervezetből a méreganyag.ez pedig felgyülemlik a nyirokmirígyekben.Orvos mondta nekem is.ha érdekel a dezodorok neve priviben szívesen megírom.
És melyik stiftben?Vagy mindegyikben?
Csak mert most néztem a zöld kupakos golyósban van :(
Amúgy ezek mennyire károsak?
minél jobban 24 órás védelmet ad egy dezodor annál ártalmasabb.
teljesen mindegy,hogy mit használsz, a lényeg,hogy ne legyen benne aluminium,mert az a nagyon ártalmas anyagok közé tartozik.én két félét tudok ami nagyon jó és ember barát.nincs bennük ártalmas anyag.
sziasztok.lehet egy kicsit okoskodni?
"nyalogatva lenne" :DDD
ez nagyon jó :D
Nekem a stift vált be.Nem tudom elképzelni a nedves dezodort :) olyan,mintha nyalogatva lenne a hónaljam.
A Vichynek van az egyetlen olyan stiftje,melyben nincs az a mérgező anyag(fém).
A Rexona for teens (rózsaszín), és a Nivea Energy fresh nekem a jó minden téren.
Stift kizárólag.
Nivea(Energy fresh) vagy Rexona(clean aqua)
kinek melyik jön be. Ízlések és pofonok... Én stiftet használok, mert nem szeretem azt a nedves érzést a hónaljamon, amit a golyós dezodor hagy, amíg meg nem szárad...
Még secret is szuper. Ez meg krém formályú. Alul tekerős fölül lukakon jön ki. Finom semleges illatuak.Izzadság nuku.
rexona -nevét nem tudom, lila színű a papírja.
Én a golyósat szeretem. Átlátszó nivea. Gyorsan szárad és jó illata van sokáig. Én a stiftet nem szeretem, vagy mi az ami nektek abból ennyire bevált? Én amit próbáltam, egyik sem tetszett igazán.
mert mindenki más... és biztosan van akinek a golyós jön be. egyébként van abban is ami egész jó, de a stift jobban birja, tovább tart az illata, szerintem.
Nekem a stift vált be.a golyós olyan ragacsos.
Akkor miért csinálnak golyósat is?
Ha stift ugyanolyan hatásos és nincs vele annyi macera.
Hát akkor én is kipróbálom :d
Nekem a stift vált be.Régóta azt használom.
én a stiftet jobban szeretem, sokáig marad az ember száraz
Szerintetek melyik a jobb a golyós dezodor vagy a stift? Mert a golyós sokáig szárad,de azért választottam ezt,mert azt hittem ez hatásosabb.
Van különbség közöttük?
Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok: