Miért fáj a hónaljam, ha golyós dezodort használok? (tudásbázis)
Próbálj meg esetleg valami alumínium mentes deót.
Lehet az alutartalomtól is a tünet vagy valamelyik másik összetevőtől.
Vagy keverj el egy kis szódabikarbónát pici vízzel és azzal a pasztával kend be a hónaljadat.A szódabika szagtalanít elvileg.
Nagyon izzadós vagy?Ha igen,akkor nehéz ügy lesz olyat találni ami hatásos is.Ez a baj az alumentesekkel nálam is,hogy én pl baromi izzadós vagyok és a kellemetlen illatokat nem fedi el,hiába egészségesebbek azok a deók.
Viszont abban is igaza van az előző hozzászólónak,hogy attól még,hogy egy deóval így jártál,még nem biztos,hogy egy másik fajtával is így fogsz.
Nézzél szét itt: [link] Rengeteg termék van fent,összetevőlistával,láthatod miben mi van és olvashatsz véleményeket.Én mindig innen vadászok mindent.Vagyis utánanézek előbb mielőtt megvenném.
Az összetevő..
Próbáld ki és meglátod,mindenkinek más válik be,nem futószalagon gyártott robotok:)
Már teljesen meg voltam ijedve hogy mi bajom lehet, de mivel orvos látta, ultrahang semmit sem mutatott, így eszembe jutott a dezodor, és tényleg az volt a hibás.
Igazából az Avon cuccait nem annyira szeretem, valamit viszont muszáj lenne használnom, mert én izzadok :)
Ha a gyógyszertárban veszek pl. Bioderma, vagy Vichy márkájút, azoktól is fájni fog?
Most az összetevő számít, vagy maga a tény hogy odakenek valamit?
Lehet,nekem is.
Ezért nem használok,igaz nem is vagyok egy nagyon izzadós típus.
Akkor ne használj!
Miért van ez? Eltömődnek a pórusok? Vagy begyulladnak a verejtékmirigyek?
Azt vettem észre, hogy ha nem kenem be, szinte azonnal elmúlik a fájdalom, viszont így izzadok és...hát nincs jó illata.
Van olyan fajta golyós dezodor ami nem okoz ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Légyszi ajánljatok nekem golyós dezodort!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Probálta valaki a Garnier mineral golyós dezodort?