Gesztenyés kekszszalámi recept


50 dkg darált háztartási keksz,
20 dkg porcukor (vagy édesítőszer),
25 dkg gesztenyemassza,
15 dkg puha vaj,
10 dkg jó minőségű étcsokoládé,
2-3 ek. rum vagy rumaroma,
2 ek. kakaópor,
0,5 dl tej,
kókuszreszelék a hempergetéshez
A Gesztenyés kekszszalámi elkészítési módja:
A vajat és a csokoládét felolvasztottam. Hozzáadtam a többi hozzávalót. Kézzel alaposan összegyúrtam, majd kettéosztottam a masszát. Hengereket formáltam belőlük, majd meghempergettem a kókuszreszelékben. Ezután 2 órára a hűtőbe tettem és miután megdermedt, könnyedén felszeleteltem egy éles késsel. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. jan. 28. 19:58
A gesztenyés kekszszalámi elkészítési módja és hozzávalói.