Gesztenyegolyó II. recept
A Gesztenyegolyó II. hozzávalói:50 dkg gesztenyemassza (2 csomag)
50 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
rum ízlés szerint
25 dkg margarin
A csokimázhoz:
2 tábla tortabevonó
0,5 dl étolaj
A Gesztenyegolyó II. elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk, és diónyi nagyságú golyókat formálunk belőle. Fél órára a hűtőbe tesszük. A csokimázhoz a tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, majd a hűtőből kivett golyókat belemártjuk, és fóliára rakjuk, míg a csoki kihűl rajta.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. nov. 19. 20:15
A gesztenyegolyó ii. elkészítési módja és hozzávalói.