Zöldséges-halas szarvacskák recept



50 dkg szarvacska durumtészta,
50 dkg mirelit leves zöldségkeverék,
2 doboz olajos halkonzerv,
1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 dl főzőtejszín,
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, petrezselyemlevél
A Zöldséges-halas szarvacskák elkészítési módja:
A tésztát kifőztem. A mártáshoz egy nagyobb serpenyőben a halakról leöntött olajon megpároltam a felkockázott hagymákat. Hozzáadtam a zöldségeket és kevés vizet löttyintve alá kb. 20 perc alatt fedő alatt puhára pároltam. Ezután összekevertem a halkonzervekkel, a tejszínnel és a fűszerekkel. Újraforrás után már tettem is bele a kifőtt tésztát és azonnal tálaltam. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. jan. 25. 21:36
A zöldséges-halas szarvacskák elkészítési módja és hozzávalói.